3 Ocak Cuma kar tatili olan il ve ilçeler

3 Ocak Cuma kar tatili olan il ve ilçeler
Ülkemizin bir çok il ve ilçesi kar altında kalınca öğrencilerde 3 Ocak 2020 cuma günü kar tatili beklentisi arttı. Bizde bu sayfada 3 Ocak 2020 Cuma Okulları Kar Tatili olan bütün il ve ilçeleri yazarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Ülkemizin özellikle iç ve doğu kesimlerinde yoğun kar yağışı devam ederken 3 Ocak 2020 Cuma günü kar ve soğuk nedeniyle Okulları Tatil olan illeri ilçeleri taşımalı köy okullarını buraya düzenlice yazarak sizleri bilgilendireceğiz.

3 Ocak 2020 Cuma Okulları Kar Tatili Olan İl İlçeler Hangileri?

3 Ocak 2020 Cuma Okulları Kar Tatili beklentisi olan illerimizin başında Van geliyor. Yaklaşık 15-20 cm. kar şehir merkezinde, yükseklerde ise daha fazla kar kalınlığına ulaşan şehirde kar tatili beklentisi çok fazla. 3 Ocak 2020 Cuma günü Bolu Düzce Konya’nın bazı ilçeleri, Karaman ve Kayseri illerimizdeki bazı ilçeler, Kırşehir Kaman Yozgat Hakkari Muş Bitlis gibi bir çok ilimizde öğrenciler 3 Ocak 2020 Cuma Okulları Kar Tatili olacak mı diye meraklı bekleyişini sürdürüyor. 

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

3 Ocak’ta okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

HAVA DURUMU UYARILARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Muğla, Antalya, Amasya, Tokat, Ağrı, Iğdır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde İç Anadolu'nun güney ve doğusu ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nu güneyi, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tokat, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.