4., 5., 6. ,7. ve 8. Sınıflar Online Takdir Teşekkür hesaplama

4., 5., 6. ,7. ve 8. Sınıflar Online Takdir Teşekkür hesaplama
4., 5., 6., 7. ve 8. Sınıflar Online Takdir Teşekkür hesaplama - MEB Takdir Teşekkür Hesaplama, İlkokul Ortaokul online takdir hesaplama programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Veliler ve öğrencileri de tatlı takdir teşekkür belge heyecanı sardı. 8 Haziran'daki karne tatilini keyifle bekleyen öğrenciler ve veliler E-Okul Karne Sonuçları'na göre Takdir Teşekkür Belgesi alıp alamayacaklarını, Teşekkür Takdir Hesaplama ile notlarını girerek hangi belgeyi alabileceklerini öğrenebilirler.

E-Okul karne sonuçları'na göre Karne tarihinden önce alacakları Takdir Belgesi belgesini öğrenmek isteyen öğrenciler aşağıdaki Takdir Teşekkür Hesaplama ekranında sınıf ve ders notlarını girerek ortalama puanlarını sorgulayabiliyorlar. İlköğretim okulları için çıkan not öğrenciyi takdir ya da teşekkür ile ödüllendirecek.

4. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

5. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

6. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

7. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

8. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

9-10-11-12. Sınıf Takdir - Teşekkür Programı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
40 Yorum