5 Kasım YÖKDİL Sınav Soruları ve Cevapları

5 Kasım YÖKDİL Sınav Soruları ve Cevapları
5 Kasım 2017 YÖKDİL sınavına giren tüm adaylara geçmiş olsun. YÖKDİL sınavı ile ilgili düşüncelerinizi, hatırladığınız soruları ve muhtemel cevapları bu konuda paylaşabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu tarafından bugün gerçekleştirilen YÖKDİL sınavı tamamlandı. YÖKDİL sınavının tamamlanmasının ardından sınava giren binlerce aday, sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını beklemeye başladı. 5 Kasım'da Anadolu Üniversitesi tarafından 35 sınav merkezinde yapılan YÖKDİL sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor. YÖK henüz YÖKDİL sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. YÖKDİL sınavına, yükseköğretim kurumlarında lisansüstü eğitim ve doçentlik sınavına başvurmak isteyen adaylar ile üniversitelerce akademik yükseltmelerde kendilerinden akademik dil yeterliliği puanı istenen adaylar başvurabilir. Başvuru yapan adaylar doktora başvuru sürecinden en az 55, doçentlik başvuru sürecinde ise 65 aldıkları takdirde başarılı sayılacaklar.

Yökdil sınavı sona erdi. Peki sınava giren adaylar sınav ile ilgili ne dedi? Sınav zor muydu yoksa kolay mıydı? İşte Yökdil sınav yorumları. Sınava giren adaylar, YÖK sınav yorumlarını sosyal medya hesaplarından ve forumlardan yapıyor. İşte, YÖKDİL sınav yorumlarından bazıları! YÖKDİL sınav değerlendirmesi 100 puan üzerinden yapılacak. Yalnızca doğru cevaplar dikkate alınacak. Yanlış cevaplar ise sonuca etki etmeyecek. YÖKDİL sınavlarının sona ermesi ile sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak eden adaylar, hatırladıkları soruları kendi aralarında tartışmaya başladı. İnternet üzerinde forum sayfalarında ve sosyal medya üzerinde paylaşım yapan adaylar, YÖKDİL sınavları hakkında yorumlarını diğer adaylarla paylaştı. Adaylardan alınan bilgilere göre sınavın biraz zor olduğu, ancak YDS'ye oranla daha adil bir sınav olduğu öğrenildi.

YÖKDİL SINAV YORUMLARI

Sınava giren adaylar, YÖK sınav yorumlarını sosyal medya hesaplarından ve forumlardan yapıyor. İşte, YÖKDİL sınav yorumlarından bazıları!
 
Alper Kadir BALKIS? @kadirbalkis
Ingilizceyi iyi bileni ayiramayan yds ye oranla daha adil bir sınavdı. #yökdil
 
Emre Cıbır? @emrecibir2010
Liseden başlayarak girdiğim tüm denemeler ve sınavlar dahil şu ana kadar gördüğüm en kolay sınavdı.(sosyal bilimler) #yökdil
 
Mevlut Gurbuz? @Mevlut_Gurbuz 32 dk.32 dakika önce
Çalışsam 75 liraya, çalışmasam sınavın kolay olmasına üzülüyorm?, her halükarda zarardaym ama pişman değilim yine olsa yine girerim ?? #yökdil
 
elografya? @elografya
İngilizce bilmeyip sınavdan 80 alanlar dolaşır artık ortalarda kasım kasım #yökdil
 
Burcu Daylar? @burcudaylar
Öyle kolay bir sınavdı, çalışma fırsatı olmadan orta halli geldi geçti. Çalışanlar uçmuştur sanırım. #yökdil

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

5 Kasım'da Anadolu Üniversitesi tarafından 35 sınav merkezinde yapılan YÖKDİL sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor. YÖK henüz YÖKDİL sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum