5. Sınıf 1. dönem özgün ve motive edici öğretmen karne görüşleri 2024

5. Sınıf 1. dönem özgün ve motive edici öğretmen karne görüşleri 2024
5. Sınıf 1. dönem özgün ve motive edici öğretmen karne görüşlerini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

"Sevgili öğrencim, bu dönemde gösterdiğin çalışma azmi ve özveri gerçekten takdire değer. Başarılarını görmek beni gururlandırıyor. Hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye devam etmeni ve yeni dönemde de aynı özveriyi göstermeni dilerim."

"Harika bir dönem geçirdin! Özellikle matematik dersinde gösterdiğin ilerleme ve problemleri çözmedeki yeteneğin beni çok etkiledi. Bu başarılarından dolayı tebrik ederim. Yeni dönemde daha da ileriye gitmek için çalışmaya devam et!"

"Yaratıcı yazılarını okumak gerçekten keyifliydi. Duygularını ve düşüncelerini bu kadar güzel bir şekilde ifade etmen beni çok etkiledi. Yazma becerilerini daha da geliştirmek için okumaya ve yazmaya devam etmeni teşvik ediyorum."

"Sınıf içindeki liderlik yeteneklerin ve işbirliği becerilerin gerçekten ön plana çıktı. Arkadaşlarınla uyumlu çalışman ve sınıf ortamına olumlu katkıda bulunman takdire şayan. Bu özelliklerini yeni dönemde de sürdürmeni ve diğer öğrencilere ilham kaynağı olmanı umuyorum."

"Bu dönemde özgüvenin ve özdenetimin gözle görülür şekilde arttı. Sınıf içinde kendine olan güveninle öne çıktın ve zorluklarla başa çıkma becerilerinle ilham verdin. Bu özelliklerini gelecek dönemde de sürdürerek daha da büyümeni dilerim."

Üstün başarılarının devamını diler.Tebrik ederim Tek kelime ile mükemmelsin!
Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim. Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek teşekkürlerimi sunuyorum.

Bütün dersinde gösterdiğin üstün gayret ve performansından dolayı tebrik ediyorum.
Başarılarının devamını dilerim. Türkçe dersindeki başarılarından dolayı seni tebrik ediyorum. Devamını diliyorum. Karnendeki iyi notlara baktıkça, ne denli daha başarılı olabileceğini görüyorum. Yolun açık olsun.

Belki çok yorulduğun dönemin son gününde karne notların seni dinlendirecektir. İlk tebrik eden ben olmak istedim. İyice dinlen ikinci dönem daha iyisini bekliyorum senden.

Son derece başarılı geçen ilk dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım ikinci dönem daha da iyi olursun. Senden daha fazlasını bekliyorum.

Yıllarca solmayan Kenya gülleri gibi dönem boyunca başarıların hiç solmadı. Artık dinlenme vakti. Daha başarılı olacağını düşündüğüm ikinci döneme iyice dinlenmiş olarak gelmeni istiyorum. İyi tatiller.

Bu örnekler, öğrencilere destekleyici ve motive edici bir şekilde geri bildirim vermek amacıyla kullanılabilir. Her öğrencinin farklı yetenekleri ve gelişim alanları olduğunu unutmayın, bu yüzden öğrenciye özgü geri bildirimlerle onları motive etmek önemlidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.