52. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları (ÖGG Sınav Soru ve Cevapları)

52. ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları (ÖGG Sınav Soru ve Cevapları)
52.Özel Güvenlik Sınav Soru ve Cevapları, 52.Özel Güvenlik Sınav Soru ve Çözümleri haberimizde...

25 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Özel Güvenlik Sınavı 52. Dönem Sınav Soru ve Cevapları hafta içi sitemize eklenecektir.

25 Mayıs 2014 tarihli 52. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevaplarının açıklanacağı sayfaya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.. Sınav soru ve cevaplarının 27-28 Mayıs tarihlerinde açıklanması bekleniyor.

52. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL SINAV SORULARI (A Kitapçığı)           52_Temel_A_Kitapçığı.doc

28. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME SINAV SORULARI (A Kitapçığı)     28_Yenileme_A_Kitapçığı.doc

52. Özel Güvenlik Temel ve 28. Yenileme Eğitimi Sınavı Türkiye genelinde 25 Mayıs 2014 Pazar günü saat 10.00 da yapıldı. Adayların sınavda bir hayli heyecanlı olduğu görüldü. ÖGG sınav soru ve cevapları her zaman olduğu gibi yine eş zamanlı olarak sitemizde! 52. ÖGG sınavından aklınızda kalan soruları yorum alanlarımızdan bizimle paylaşabilirsiniz.

​ 52. Özel Güvenlik Temel ve 28. Yenileme Eğitimi Sınav Takvimi yayınlandı. 52. si yapılacak olan ÖGG sınavı 25 Mayıs 2014 Pazar günü saat 10.00 da gerçekleştirildi. 52. Özel Güvenlik Sınavı ve  28. Yenileme Sınavı detaylarına haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Özel Güvenlik sınavına girecek arkadaşlarımız için son dört yılın çıkmış sorularını derledik, soruların çoğu pdf formatındadır. Eğer soru ve cevapları bilgisayarınızda açamıyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz adresten Adobe Reader’ i indirip kurabilirsiniz. 52. Özel Güvenlik ve 28 yenileme sınavı ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada olacak!

52. ÖGG sınavı sonuçları soru ve cevapları sınavdan sonra sitemizde!

25 Mayıs 2014 Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan 52. ÖGG Sınavı Sonuçları , soru ve cevapları önceki yıllarda çıkan soru ve cevaplar sitemizde!

Özel Güvenlik Sınav Sonuçları yayınlandığında eş zamanlı olarak sitemizde yer alan bağlantıda olacaktır.

52. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL SINAV SORULARI (A Kitapçığı)           52_Temel_A_Kitapçığı.doc

28. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME SINAV SORULARI (A Kitapçığı)     28_Yenileme_A_Kitapçığı.doc


Özel Güvenlik Sınav Sonuçları (Tıklayınız)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.