53. Özel Güvenlik Soruları Nasıldı, Yorumlar Nasıl

53. Özel Güvenlik Soruları Nasıldı, Yorumlar Nasıl
31 Ağustos Özel güvenlik sınavı yapıldı. Sınavdan çıkanlar özel güvenlik sınav sorularını bekliyor.

31 Ağustos Özel Güvenlik sınavı hafta sonu yapıldı. Sınavdan çıkanlar özel güvenlik sınav sorularını beklemeye başladı. Özel güvenlik sınav soruları genellikle salı yada çarşamba günleri yayınlanmaktadır. Özel güvenlik sınav sonuçları belli olduktan sonra sitemize eklenecektir.

53. Özel Güvenlik Sınavı 31 ağustos 2014 günü yapılmıştır. 53. Özel Güvenlik Sınavına giren ÖGG adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. 53. Özel Güvenlik Sınav Sonuçları 12 Eylül 2014 Cuma günü açıklanacaktır. Özel güvenlik sonuçları zaman zaman açıklanma tarihinden önce açıklandığı görülmüştür.

​ 31 Ağustos 2014 Pazar Günü Yapılmış Olan 53. Temel ve 29. Yenileme Sınav Soruları Yayınlanmıştır. Sınav Sorularını Görmek için Tıklayınız.

NOT: SINAV SORULARINI AÇACAĞINIZ ZAMAN ÖNCELİKLE BİLGİSAYARINIZA KAYDEDİNİZ...

53. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM  SINAV SORULARI (A Kitapçığı)           53. Temel A Kitapçığı.doc

53. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAVI CEVAP ANAHTARI                    

29. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAV SORULARI (A Kitapçığı)    29. Yenileme A Kitapçığı.doc

29. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAVI CEVAP ANAHTARI            

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum