64. Dönem Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları

64. Dönem Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
64. Dönem Özel güvenlik sınavı 15 Mayıs 2016 Pazar günü yapılacak. Özel güvenlik sınavı soruları ve özel güvenlik yenileme sınav soruları toplam 125’şer sorudan oluşmaktadır.

64. dönem özel güvenlik 2016 sınavı 15 Mayıs'ta gerçekleştirildi. ÖGG 64. dönem soru ve cevapları ile sonuçları açıklama tarihi belli oldu.

Özel güvenlik sınavı kaç soru süresi:

Özel güvenlik sınavı soruları ve özel güvenlik yenileme sınav soruları toplam 125’şer sorudan oluşmaktadır. 

Silahsız özel güvenlik adaylarının 100 sorulu yazılı sınav süreleri 120 dakika (2 saat), silahlı özel güvenlik adaylarının 125 sorulu sınav süreleri 150 dakika (2.5 saat) tir. Yanlış cevap doğruyu götürmez. 

ÖGG olmak isteyenler özel güvenlik sınavına, özel güvenlik kimlik kartı yenilemek isteyen özel güvenlikler özel güvenlik yenileme sınavına girmeleri gerekmektedir. 

Özel Güvenlik Puan Hesaplama Sistemi

Silahsız özel güvenlik puanı; adayların başarılı olabilmesi için 100 adet özel güvenlik temel eğitim sınavı sorularından 60 adedini doğru cevaplayıp 60 puan almaları gerekmektedir. Silahlı özel güvenlik puan hesaplaması ise; Silahlı özel güvenlik adaylarının 100 adet özel güvenlik temel eğitim sınavı sorularından 60 puan, 25 adet özel güvenlik sınavı silah eğitimi sorularından ve 5 atıştan toplamda 60  puan almaları gerekmektedir.  Özel güvenlik sınavları 100 adet temel eğitim sınavı, 25 adet silahlı eğitim sınavı ve 5 atıştan oluşmaktadır. Geçmiş dönemlere ait çıkmış özel güvenlik sınavı ve özel güvenlik yenileme sorularını online çözerek kendinizi test edebilir  ve sınava ne kadar zaman harcadığınızı görebilirsiniz

Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman Saat Kaçta?

64. Dönem Özel güvenlik sınavı 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat 10:00'da başlayacak.

Özel Güvenlik Sınavı Soruları Cevapları Sonuçları

15 Mayıs ÖGG Soru ve Cevapları 

64. Özel güvenlik sınav soruları 18 Mayıs tarihinde açıklanacaktır. Özel güvenlik soru ve cevapları online olarak Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nın http://www.ozelguvenlik.pol.tr/sayfalar/sinavsoru.aspx adresinden inceleyebilirsiniz.

64. Dönem Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

15 Mayıs 2016 64. dönem Özel Güvenlik sınavı sonuçları (20-27) mayıs tarihleri arasında açıklanacaktır.

ÖZEL GÜVENLİK 64. TEMEL EĞİTİM SINAV SONUCU 27 MAYIS 2016 TARİHİNDE,

ÖZEL GÜVENLİK 40. YENİLEME EĞİTİMİ SINAV SONUCUNUN İSE 3 HAZİRAN 2016 TARİHİNDE AÇIKLANMASI PLANLANMAKTADIR.

. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL  EĞİTİMİ SINAV SORULARI:   

64. TEMEL A .pdf 

64. TEMEL B .pdf

. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAV CEVAP ANAHTARLARI:    

. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAV SORULARI:     

40. YENİLEME A .pdf 

40. YENİLEME B .pdf    

 . ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAV CEVAP  ANAHTARLARI:  

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.