67. Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman?

67. Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman?
Bu yazımızda sizlere 67. ÖGG sınavı ne zaman yapılacak, Sınav giriş yerleri, 67. özel güvenlik sınavı soruları, 67. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

67. ÖGG Sınav Soruları ne zaman açıklanacak, 67. ÖGG sınavı ne zaman yapılacak, 67. özel güvenlik deneme sınavı soruları ve cevapları ne zaman açıklanır,  67. Özel güvenlik sınavı giriş yerleri ne zaman açıklaklanır konusunda  detaylı bilgi verilecektir.

67. Özel Güvenlik Sınavı ne zaman?

67. ÖGG sınavı 4 Aralık 2016 Pazar günü yapılacaktır. Bu sınava  21 ekim 2016 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olan özel güvenlik adayları alınacaktır.

67 Özel güvenlik sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanır?

2016 yılının son sınav olan 67. özel güvenlik sınavı için henüz giriş yerleri açıklanmadı. Sınavdan 10 gün önce açıklanacaktır, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

67. ÖGG Sınav giriş yerleri için tıklayınız.

67. ÖGG Sınav soruları ne zaman açıklanacak?

67. Özel güvenlik sınav soruları sınav yapıldıktan 2-3 gün sonra 6-7 Aralık 2016 da açıklanacaktır. 67. Özel güvenlik sınavı cevap anahtarı ise sınavdan iki hafta sonra 16 Aralık 2016 Cuma günü sınav sonuçları ile birlikte açıklanmaktadır. 

67. TEMEL EĞİTİM SINAVI A-CEVAP ANAHTARI.pdf

67. TEMEL EĞİTİM SINAVI B-CEVAP ANAHTARI.pdf​

67. ÖGG Sınav Cevap anahtarı için tıklayınız.

67. Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

67. Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınavı sonuçları 16 Aralık Cuma açıklanması beklenmektedir. Bir önceki sınav sınav yapıldığı tarihten iki hafta sonra açıklanmıştı. 67. ÖGG Temel Eğitim sonuçları açıklandığında buradan anında ulaşabileceksiniz.

67. Temel Eğitim Sınav Sonuçları için tıklayınız.

43. Özel Güvenlik Yenileme Eğitim Sınavı sonuçları 23 Aralık Cuma açıklanması beklenmektedir. Bir önceki sınav sınav yapıldığı tarihten üç hafta sonra açıklanmıştı.

43. Yenileme Eğitim Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.