7. Sınıf Tüm Dersler Kurs Kazanımları ve Testleri Yıllık Plan

7. Sınıf  Tüm Dersler Kurs Kazanımları ve Testleri Yıllık Plan
Bu yazımızda sizlere 7. Sınıf Tüm Dersler (Türkçe-Matematik-Fen Bilimleri-Sosyal Bilgiler-İngilizce ve Din Kültürü ve Ahllak Bilgisi Dersi) Kurs Kazanımları ve Testleri Yıllık Planını indirebilirsiniz.

Yıllık Plan

Yıllık plan; bir eğitim-öğretim yılı içerisinde kazandırılması düşünülen hedefler ve davranışları, ele alınacak kavramları, gezi-gözlem etkinliklerini, özel gün ve haftalara ilişkin etkinlikleri ve bu etkinliklere ailenin katılımının nasıl olacağını içeren ana plandır. Bu ana planda, belirlenen etkinliklerin nasıl uygulanacağı ile ilgili eğitim durumları ve değerlendirmenin farklı boyutlarda nasıl yapılacağı da ana hatlarıyla yer almalıdır.

Daha önce de belirtildiği gibi, yıllık plan hazırlama öğretmenin bir yıl için seçtiği hedefleri, davranışları, kavramları ve diğer etkinlikleri toplu olarak görmesi açısından önemlidir. Yıllık planın hazırlanması bir yıllık eğitim-öğretim döneminin daha verimli kullanılmasını sağlar.

Günlük Plan

Günlük plan; bir gün içinde kazandırılması düşünülen hedefleri ve davranışları, eğitim durumlarını ve değerlendirme bölümlerini içermektedir. Günlük plan, yıllık plana kıyasla daha ayrıntılı bir plandır. Günlük planda özellikle eğitim durumlarının ayrıntılı bir biçimde ve birbirleriyle bağlantılı olarak düşünülmesi gerekmektedir. Aynı şekilde değerlendirmenin ne şekilde yapılacağı ve kullanılacak değerlendirme materyallerinin neler olacağı da açık ve anlaşılır biçimde belirtilmelidir.

Aşağıdaki linki tıklayarak Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Yıllık planlarını indirebilirsiniz.

7. Sınıf Tüm Dersler Kurs Kazanımları ve Testleri Yıllık Planını indirmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.