8 Ocak 2017 Açıköğretim Ortaokulu sınav soruları ve cevapları

8 Ocak 2017 Açıköğretim Ortaokulu sınav soruları ve cevapları
8 Ocak 2017 tarihli Açıköğretim Ortaokul sınavı soru ve cevapları ne zaman ve hangi sayfada açıklanacağı konusunda detaylı bilgiler vereceğiz.

8 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olan 2016-2017 Dönemi Açıköğretim Ortaokul Sınavı I. Dönem Sınav Soru ve Cevaplarının 10-11 Ocak 2017 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarının 30 Ocak 2017 günü açıklanacaktır. Sınavla ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kutusuna yazabilirsiniz.

3 Ocak Tarihli Açıköğretim Ortaokul Sınavı Soru ve Cevapları açıklandı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Soruların açıklanacağı sayfa için tıklayınız

1. Oturum T Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.

2. Oturum T Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Öğrenciler yeni kayıt veya kayıt yenileme esnasında belirtmiş oldukları sınav merkezinde sınava girecektir. Öğrencinin seçmiş olduğu sınav merkezi, sınav merkezi olma konusunda yeterli öğrenci sayısına ulaşamazsa en yakın sınav merkezine yönlendirilir. İl-İlçe Sınav Yürütme Kurulunca yedek salonda sınava alınması uygun görülenler dışında her ne sebepten olursa olsun belirtilen bina ve salon dışında başka bir merkezde sınava alınmaz.
 
Geçerli mazereti sebebiyle yedek salonda sınava girecek olan adaylar cevap kâğıdını, her oturum için test kitapçığında bulunan derslerin sırasına göre kodlamalıdır. Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır.
Sınavda sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) bulundurulması zorunludur. 15 yaşından büyük olduğu halde nüfus cüzdanında resmi bulunmayanlar sınava alınmayacaktır.
Merkezi Sistem Sınav Yönergesi gereğince yerine başkasını sınava girdiren ve iletişim araçlarıyla kopya çektiği tespit edilen öğrencilerin, sınav sonuçları iptal edilecek ve bu öğrenciler bir yıl süreyle sınavlara alınmayacaktır.
Sınavınızın geçersiz olmaması için yerinize başka birini sınava girdirmeyiniz, sınav salonlarında cep telefonu bulundurmayınız.
Sınavlar sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde yapılır.
Sabah oturumu saat 09.30’da, öğleden sonraki oturum saat 14.00’te başlar.
Sınava başlama saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde bulunulması gerekmektedir.
Sınavın yapılacağı bina ve salonu sınav gününden önce gidip görmek yararlı olacaktır.
Sınavda yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurulmalıdır.
Açık Öğretim Ortaokulu iletişim organ http://aio.meb.gov.tr web sayfasıdır. Sınava giriş ve sınav sonuç belgeleri adrese gönderilmemektedir. Sınav giriş ve sonuç belgeleri Açık Öğretim Ortaokulu bilgi sisteminde duyurulmaktadır. Açık Öğretim Ortaokulu tarafından yapılan duyuruların takip edilmesi öğrencilerimizin yararına olacaktır.
 
ÖNEMLİ UYARI: Sınavlarda sınav salonunda bulunan diğer öğrencilerin cevap kâğıtları dikkate alınarak Sınav Hizmetleri Şubesi tarafından kopya analizi yapılmaktadır. Sınavlarınızın iptal olmaması için kopya çekmeyiniz, çektirmeyiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum