8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama 2014-2015

8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama 2014-2015
Bilindiği üzere 8. sınıf dersleri ve ders saatleri 6. ve 7. sınıftan biraz farklı. Bu sebeple takdir teşekkür hesaplaması farklı yapılır. Bizler de bu gerçekten hareketle 8. sınıflara özel takdir teşekkür hesaplama robotunu sayfamıza ekledik.

E-okul veli bilgilendirme sisteminde yazan her bir dersin dönem notu ortalamasını girin. Online Takdir Teşekkür Hesaplama 8. sınıf online , Takdir Teşekkür Hesaplama 2014 2015

8. Sınıf Öğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir ya da teşekkür hesaplamasını hemen yapabilirler. 8. sınıf takdir teşekkür hesaplama ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye çok özen gösteriniz. Türkçe dersinizin notu 55’ten düşük olursa ya da herhangi bir dersiniz 45’in altında olursa takdir teşekkür hesaplaması yapılmaz, çünkü belge alamazsınız.

Bu sayfamızdaki takdir teşekkür hesaplama robotu e-okul sistemi dikkate alınarak son sisteme göre hazırlanmış yeni bir hesaplama robotudur. Sitemiz e-okul ile birebir uyumlu ve doğru sonuçlar vermektedir. E-okul sitemiz dışında diğer sitelerde yapılan hesaplamaları sizlere önermiyoruz. 8. sınıf öğrencileri aşağıdan takdir teşekkür alıp alamayacaklarını hesaplayabilirler. Sitemizi arkadaşlarınıza önermeyi ve facebook hesabınızda paylaşmayı ihmal etmeyin.

8. Sınıflar İçin Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu Online ( %100 Doğru Sonuç Vermektedir )

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.