9 Aralık 2017 Açık Öğretim Ortaokulu Sınav Soruları

9 Aralık 2017 Açık Öğretim Ortaokulu Sınav Soruları
2017-2018 eğitim yılı 1 dönem Açık öğretim ortaokul sınavı 9 Aralık Cumartesi günü. AÖOO Soru ve Cevapları 9 Aralık 2017, Açık ortaokul 1. dönem soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır?
1. Dönem Sınav tarihini 9 Aralık 2017 Cumartesi olarak açıkladı. Sınav sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde yapıldı.

Açık Ortaokul Sınav Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak

AÖO 1. dönem sınav soruları ve cevapları 9 Aralık 2017 uygulanan sınavın soru ve cevapları açıklandı.
 
09 Aralık 2017 Cumartesi günü 2 oturum olarak gerçekleştirilen 2017-1.dönem sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı.
 
Soru kitapçıklarını ekranda görüntüleyebilmek için bilgisayarınızda PDF okuyucu yazılımın bilgisayarınızda yüklü olmalıdır
Bilgisayarınıza PDF okuyucu yüklemek için tıklayınız.
 
1.Oturum Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.
2.Oturum Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.
09 Aralık 2017 Cumartesi gerçekleştirilecek 2017/1. dönem Açık Öğretim Ortaokulu sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden T.C. Kimlik numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.
 
ÖNEMLİ NOT: “Sınav protokolü veya kılavuzunda aksine bir hüküm belirtilmedikçe veya kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar hariç, Silah, Kesici Alet, Çanta, Cep Telefonu, Saat, Telsiz, Kablosuz İletişim Sağlayan Cihazlar, Kulaklık, Kolye, Küpe, Bilezik, Yüzük (Alyans Hariç), Broş ve Benzeri Eşyalar, Her Türlü Bilgisayar Özelliği Bulunan Cihazlar, Her Türlü Elektronik ve/veya Mekanik Cihaz, Kitap, Defter, Sözlük, Hesap Cetveli veya Makinesi ve benzeri ” hükmü gereği öğrenciler ve sınav görevlileri sınav yapılan bina ve salonlara bahsi geçen yasaklı maddelerle giremezler.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.