9. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 229 Cevapları Ödev Yayınları

9. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 229 Cevapları Ödev Yayınları
9. Sınıf Ödev Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 229 Metni Anlama ve Çözümleme Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Metni Anlama ve Çözümleme

1. Elektronik postayı mektupla karşılaştırarak e-postanın sağladığı faydalar hakkında bilgi veriniz.
Cevap
: Elektronik posta, mektuba göre çok daha hızlı bir iletişim aracıdır. Maliyeti düşük olup, saniyeler içinde dünyanın her yerine mesaj gönderme imkanı sunar. Ayrıca, sadece metin değil, resim, ses, video gibi çeşitli dosya türlerini ekleyerek gönderme olanağı sağlar.

2. Elektronik posta yazımında uyulması gereken kurallar nelerdir? Açıklayınız.
Cevap
: Elektronik posta yazımında uyulması gereken kurallar şunlardır: Mesajın konusunu açık ve net belirtmek, kişisel bilgileri paylaşmamak, güvenli şifreler kullanmak, tanınmayan kişi ve kuruluşlardan gelen e-postaları açmadan önce taranması gerekmektedir.

3. Kurum yetkilisinin çalışanların görüşlerini e-posta ile isteme amacı nedir?
Cevap: Kurum yetkilisinin çalışanların görüşlerini e-posta ile isteme amacı, zamandan tasarruf sağlamak ve tüm çalışanların görüşlerini hızlı ve etkili bir şekilde toplamaktır.

4. Çalışanların kurum yetkilisine gönderdiği e-postalar nasıl saklanmaktadır?
Cevap
: Çalışanların kurum yetkilisine gönderdiği e-postalar, elektronik ortamda arşivlenmektedir.

5. Kurumsal postanın konusu nedir?

  • Cevap: Kurumsal postanın konusu, kurumun geleceğiyle ilgili konudur ve çalışanlardan bu konuda görüşleri e-posta yoluyla bildirilmesi istenmektedir.

111
265
113
2
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.