A Day in The Life şarkısının sonuna yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulacağını söylemiştir

A Day in The Life şarkısının sonuna yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulacağını söylemiştir
Paul McCartney The Beatles'in A Day in The Life şarkısının sonuna yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulacağını söylemiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Kim Milyoner Olmak İster 21 Haziran 2017 Çarşamba 685. Bölüm Yarışma Sorusu;

Yarışmacı Çağdaş İrfan YILDIRIM Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi.

125.000 TL'lik 10. Soru :  Paul McCartney The Beatles'in A Day in The Life şarkısının sonuan yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulacağını söylemiştir 

A- Yarasa

B- Ayı

C- Köpek

D- Fare

Doğru Cevap: Köpek

Beatles'ın 1967 yılında çıkan ''Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band'' albümünün son parçası. Gelmiş geçmiş en güzel Beatles parçalarından olmasına rağmen değeri hiçbir zaman bilinmemiştir. Ayrıca parça LP olarak basıldığında, plağın son parçası olması nedeniyle John ve Paul çakallık yaparak şarkının sonuna bir köpek düdüğü sesi eklemişlerdir. Bu ses köpekleri kızdırmakla beraber onları şarkının çaldığı pikabın yanına çekmektedir. Bu ilginç deneysel zımbırtı, plakların çok yüksek frekanslı sesleri tam verimli kaydedememesinden dolayı hiçbir zaman tam olarak gerçekleşememiştir...

Paul McCartney (d. 18 Haziran 1942), İngiliz müzik grubu The Beatles'ın dört üyesinden birisi olan İngiliz bas gitarist, söz yazarı/besteci, multi-enstrümantalist, müzik ve film yapımcısı, ve hayvan hakları aktivisti. Beatles' ın üyeleri olarak John Lennon, 'George Harrison ve Ringo Starr ile birlikte ünleri dünyaya yayılmıştır. McCartney ve Lennon müzik tarihinin en başarılı ve en etkili söz yazarı partneri olmuşlar, rock n roll tarihinin en önemli hitlerini bestelemişlerdir. Gelmiş geçmiş en iyi şarkı seçilen Yesterday ise McCartney' in eseridir. McCartney, 60 altın plağa sahip en başarılı müzisyen ve 100 milyon teklik satışı ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir. 'Sir' unvanı alan tek Beatles üyesidir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum