Açık Öğretim Lisesi 7-8 Ocak soruları ve cevapları

Açık Öğretim Lisesi 7-8 Ocak soruları ve cevapları
Açık Lise AÖL 1. dönem sınavı soruları ve cevapları nereden yayınlanır? 7 -8 Ocak tarihlerinde yapılan açık lise sınavlarının soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

MEB’in Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü sayfasında çıkmış AÖL soru ve cevapları listesi yer alıyor. MEB resmi sitesi üzerine yer alan aolweb.aol.meb.gov.tr sayfası üzerinde yer alan kullanıcı bilgileri ve güvenlik kodu bölümlerini eksiksiz ve doğru olarak giren adaylar, AÖL 2017 açık lise sınav giriş belgelerini alabiliyor.

AÖL açık lise sınavına saatler kala sınava girecekler sınav giriş belgelerini almak için MEB'in aolweb.aol.meb.gov.tr adresini ziyaret ediyor. Sınava girecek adaylar şimdiden 7 - 8 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri üç oturum olarak yapılacak sınavların soruları ve cevaplarının nerede yayımlanacağını merak ediyor. Sınava girecekler için geçmiş dönem çıkmış soruların bulunduğu MEB'in ilgili sayfasının linkini ve sınavdan sonra yayımlanacak olan sorulara ve cevaplarına ulaşabilecekleri linklere haberimizde yer verdik.
 
AÖL GEÇMİŞ DÖNEM SORULARI - CEVAPLARI VE 7-8 OCAK SINAV SORULARI - CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN...
 
 

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Açık lise eğitimi gören öğrenciler sınava Giriş Belgelerini Milli Eğitim Bakanlığının resmi sitesi maol.meb.gov.tr adresi üzerinden çıkarabileceklerdir. Bahsedilen adresten ya da haberimizin içeriğinde bulunan linkten ulaşacağınız adresten alınacak belgenin bilgisayar çıktısı ile sınava girileceklerdir. Öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine giriş yapıp, Öğrenci Genel Bilgiler altındaki Sınav Giriş Belgesini tıklayınız ardından açılan sayfadaki yazdır butonuna tıklayarak sınav giriş yerini öğrenebilirsiniz.

AÖL AÇIK LİSE SINAV BİLGİLERİ

- Öğrenciler sınav giriş belgesinde yazılı sınav merkezleri ve okullarda (salon ve sırada) girmek zorundadırlar.
 
- Sınav giriş belgesinde bulunan açıklamaları okumanız ve açıklamalara uymanız yararınıza olacaktır.
 
- Kayıt yenileme işlemi yaptırdığı halde dersini seçememiş öğrenciler ile kayıt yenileme ücretini yatırıp ders seçme işlemini gerçekleştirememiş öğrencilerin Ders Seçimi sistem tarafından yapılmıştır. Seçilen derslerden sınava gireceklerdir.
 
- Yedek salonda öğrencilerin sınava alınması sınav sorguçlarının değerlendirilmesini geciktirmesi nedeni ile sadece geçerli mazereti olan öğrencilerimizin yedek salonda sınava girebilmek için müracaat etmeleri rica olunur.
 
- Sınavla ilgili tüm iş ve işlemler Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu sınav yönergesi ve talimatları doğrultusunda yapılacaktır.

AÖL SINAV TAKVİMİ

7 - 8 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olan I. Dönem sınavları 3 oturum şeklinde aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.
I. Oturum 7 Ocak 2017 Cumartesi 09.30
II. Oturum 7 Ocak 2017 Cumartesi 14.00
III. Oturum 8 Ocak 2017 Pazar 09.30
 
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemleri 30 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında yapılacak. II. Dönem sınavları 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleşecek 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri 08-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak. III. dönem sınavları ise 01-02 Temmuz 2017’de gerçekleşecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.