Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri

Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri
2017-2018 AÖL - Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz. 1. Dönem Sınav giriş yerleri Aralık ayının ilk günlerinde açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için ilk dönem sınavları yaklaşıyor. Adaylar, sınava nerede gireceklerini merak ediyor. Peki AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak. Sınav ne zaman yapılacak? İşte merak edilenler...

Bildiğiniz gibi Açık Öğtetim Lisesi bir eğitim döneminde 3 adet sınav yapmaktadır. İlk sınav 9-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak, ikinci ve üçüncü sınavın tarihleri ise belli olmadı.

1. Dönem sınav giriş yerleri 5 Aralık 2017 tarihinde belli olacaktır.

Sınav giriş yerleri bu linten öğrenebilirsiniz. Tıklayınız

SINAV GÜNÜ YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKENLER

Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesi (internetten sisteme girip alınacak),
Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da var ise ehliyet, pasaport)
Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı (zorunlu değil olması önerilir),
Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.
 
Öğrenciler, sınav sırasında cep telefonu, hesap makinesi, bilgisayar (diz üstü), kitap, ders notu, silah ve diğer öğrencileri rahatsız edecek hiçbir araç-gereç bulunduramazlar.
 
Dikkat: Öğrenciler, sınava girerken kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) ve Sınav Giriş Belgelerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.
 
Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.
 
Sınavlar 3 oturum şeklinde aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.
I. Oturum 9 Aralık 2017 Cumartesi 09.30
II. Oturum 9 Aralık 2017 Cumartesi 14.00
III. Oturum 10 Aralık 2017 Pazar 09.30

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.