Açıköğretim Ortaokul ve Açıköğretim Lises 1. Dönem Sınavları yüz yüze yapılacak

Açıköğretim Ortaokul ve Açıköğretim Lises 1. Dönem Sınavları yüz yüze yapılacak
23-24 Aralık 2023 tarihlerinde basılı evrak kullanılarak yüz yüze gerçekleştirilecek olan Açık Öğretim Kurumları 1. Dönem Sınavlarına yönelik hazırlıklar tamamlandı.

Yurt içinde 971 sınav merkezinde, yurt dışında 17 ülke/26 sınav merkezinde 3 (üç) oturum hâlinde gerçekleştirilecek sınavlar kapsamında yaklaşık 3.800.000 (üç milyon sekiz yüz bin) adet soru kitapçığı ve 3.950.000 (üç milyon dokuz yüz elli bin) adet optik cevap kâğıdı/salon yoklama evrakı basılacak.

Baskı işlemlerinin gerçekleştirileceği Genel Müdürlüğümüze ait baskı tesisimizde konvansiyonel ve dijital baskı sistemlerinin yanı sıra kendi alanında dünyada tek paketleme otomasyonu hatları ile son teknoloji masaüstü yayıncılık sistemleri bulunmaktadır. Baskı tesisimiz, Merkezî Sistem Sınavları ile diğer kamu kurum ve kuruluşların sınavlarını gerçekleştirebilecek yüksek kapasiteye sahiptir.

5
0
2
0
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.