Alanya Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir

Alanya Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir
Alanya Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir, Alanya Üniversitesi özel mi, Alanya Üniversitesi tercih indirimi var mı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

ÖSYM tarafından Alanya Üniversitesi lisans ve ön lisans programlarına yerleşerek kayıt yaptıran öğrencilerden, ilk 5 tercihinin içerisinde en az 3 tane Alanya Üniversitesi olan ve bu tercihlerinden birine yerleşenlere %25 oranında ÖSYM indirimine ilave indirim uygulanır.

ÖSYM tarafından Alanya Üniversitesi ücretli lisans ve ön lisans programlarına yerleşerek kayıt yaptıran öğrencilerden, Alanya Üniversitesi bölümlerinden birine

  • İlk tercihinden yerleşenlere %25,
  • İkinci tercihinden yerleşenlere % 20,
  • Üçüncü tercihinden yerleşenlere %15
  • Dördüncü ve beşinci tercihlerinden yerleşenlere % 10

indirim uygulanır.

  • Her bir program için depremzede YKS adayı için ÖSYM tarafından yerleştirilmek üzere “Tam Burslu” 1 kontenjan ayrılmıştır.

  • Burs çeşitleri ve koşulları ile ilgili detaylar için Burs ve İndirim Yönergesi‘ni inceleyebilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
11
0
0
0
7
6
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.