Albert Einstein alkışlandıkları bir sırada beni anladıkları seni anlamadıkları için alkışlıyorlar diyen kimdir

Albert Einstein alkışlandıkları bir sırada beni anladıkları seni anlamadıkları için alkışlıyorlar diyen kimdir
Albert Einstein alkışlandıkları bir sırada beni anladıkları seni anlamadıkları için alkışlıyorlar diyen kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Albert Einstein alkışlandıkları bir sırada beni anladıkları seni anlamadıkları için alkışlıyorlar diyen kimdir 

A- Jerry Lewis

B- Peter Sellers

C- Charlie Chaplin

D- Dean Martin

Doğru Cevap: Charlie Chaplin

Charlie Chaplin kimdir

Siyah beyaz bir palyaço suretinde yüzümüzü güldüren, melon şapkalı Şarlo'ya can veren Charlie Chaplin'in hayat hikayesidir.
Bir zamanlar Amerika'da istenmezken, yıllar sonra Oscar ile ödüllendirilip ayakta alkışlanan adam, Charlie Chaplin. Can verdiği Şarlo karakteriyle hepimizin kalbinde altın varaklı bir tahta sahip olan Charlie, ailesinden yana yüzü gülmeyen sanatçılardan.
 
Hayatın gerçekleriyle çok erken yaşta tanışan Charlie, bütün yaşadıklarının üstünden ezerek geçmiş ve kendisine birçok kimlik yaratmıştır. İşte karşınızda, oyuncu, yazar, yönetmen, komedyen, kurgucu, besteci Charlie Chaplin.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum