Android 6.0 Marshmallow Alacak Cihazların Tam Listesi!

Android 6.0 Marshmallow Alacak Cihazların Tam Listesi!
Google'ın Android cihazlar için geliştirdiği yeni işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow'u alacak cihazların sayısı her geçen gün artıyor. İlk olarak Nexus ve Android One serileri için yayınlanan güncellemeye yeni cihazlar eklendi.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi resmi olarak yayınladı ancak bir çok akıllı telefon üreticileri hangi modellerinde bu güncelleştirmeyi yapacaklarını bir türlü açıklamamıştı. 

Söz konusu gelişme ile ilgili sektörde öne çıkan firmaların hangi modellerinin bu güncelleştirmeyi alacağına dair açıklama geldi. Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak akıllı telefon modellerinin onaylanan listesi şöyle:

Samsung: Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy A8 ve Samsung Galaxy A7.

Sony: Xperia Z5 Premium, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z3+ /Z4, Xperia C5 Ultra, Xperia C4, Xperia M5, Xperia M4 Aqua, Xperia Z3 /Z3v, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet ve Xperia Z Ultra GPE.

LG: LG G4, LG G Flex2, LG G3.

HTC: One M9 Plus, One E9 Plus, One M9, One E9, One M8, One E8.

Motorola: Moto X Pure Edition (3rd gen), Moto X Style (3rd gen), Moto X Play, Moto G (3rd gen), Moto X Pure Edition (2nd gen), Motorola Droid Turbo, Moto MAXX, Moto Turbo

Xiaomi: Mi Note 2, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Mi 4i, Mi 4, Mi Note, Mi Note Pro.

Huawei: Ascend P8, Ascend P8max, Honor 6 Plus, Honor 7i, Honor 7, Mate S, MediaPad X2, Mate 7, Honor 6, Honor 4X, Honor 4C, Ascend C7.

ASUS: Zenfone 2 series, Zenfone 2 Lazer, Zenfone 2 Deluxe, Selfie, Go.

One Plus: One Plus 2, One Plus One.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.