Antalya Belek Üniversitesi kayıt için gerekli belgeler nedir

Antalya Belek Üniversitesi kayıt için gerekli belgeler nedir
Antalya Belek Üniversitesi kayıt için gerekli belgeler nedir, e-devletten kayıt yapılıyor mu, kayıt tarihleri ne zaman bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

2023-2024 Antalya Belek Üniversitesi yeni kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri

2023 YKS Yerleşme sonuçlarına göre Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen Kayıt İçin Gerekli Belgeler ile birlikte 28 Ağustos- 1 Eylül 2023 tarihleri arasında (e-kayıt yapanlar dışında) şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Şahsen Yapılacak Kayıt Tarihleri: 28 Ağustos-1 Eylül 2023

Adres: Antalya Belek Üniversitesi Kadriye Mahallesi Celal Bayar Caddesi No:5-6 Serik/ANTALYA

E-Devlet üzerinden e-kayıt İşlemleri (28-30 Ağustos 2023) (Tam Burslu kazanan öğrencilerimiz için geçerlidir.)

Tam burslu öğrencilerimiz 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-devlet üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. (Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programını tam burslu olarak kazanan öğrencilerimizin kayıt tarihleri içinde Sağlık Raporlarını teslim etmeleri gerektiğinden dolayı yüz yüze kayda gelmeleri gerekmektedir.)

E-kayıt için aşağıdaki aşamaların takip edilmesi gerekmektedir.

◾Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz "Ön Kayıt Formu" kontrol edilmeli ve varsa gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra Kaydet butonuna basılmalıdır. https://obs.belek.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx

◾ E-devlet üzerinden kayıt yaptırmak isteyen adaylar, e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı/Üniversite E-Kayıt bölümünden kayıt işlemlerini gerçekleştirip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir yazısı çıktıktan sonra kaydınız tamamlanmıştır.

◾ E-kayıt yapan öğrencilerin 13 Ekim 2023 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelerek bazı formları doldurmaları gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

◾ Aşağıdaki linkten doldurulan "Ön Kayıt Formu" nun 2 adet öğrenci imzalı çıktıs https://obs.belek.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx
◾ Adayın e-devlet üzerinden alınan lise mezuniyet belgesinin aslı ya da mezun olduğu okuldan aldığı lise diplomasının aslı ve ayrıca 1 adet fotokopisi
Nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslı adayın yanında olmak koşulu ile)
Askerlik Durum Belgesi (Askerlik çağına gelmiş, 2004 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden veya e-devlet sisteminden alınacak.)
6 adet vesikalık fotoğraf (Arka taraflarına Ad/Soyad yazılmış olarak)
ÖSYM YKS Yerleşme Belgesi(internet çıktısı)
Adli sicil kayıt Belgesi(e-devlet üzerinden alınabilir)
İkamet belgesi(e-devlet üzerinden alınabilir)
KVKK Aydınlatma Metni
Öğrenci Taahhütnamesi

Önemli Not: Gerekli tüm bilgilere üniversitenin sitesinden ulaşamak için tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.