AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları

AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları açıklandı. Sonuçları görmek için "Sınav Sonuçları" butonuna tıklayınız.

İlk dönemi tamamlamak için AÖF Güz Dönemi sınavına katılım gösteren on binlerce öğrenci, kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılacak açıklamaya odaklanmıştı. AÖF sınav sonuçları ile birlikte dönemin neticesini görecek olan on binlerce öğrenci, bu sınav sonucunun yüzde 70'nden etkilenecek. Peki, AÖF sınav sonuçları için yeni bir gelişme bulunuyor mu? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları açıklandı. Öğrenciler sınav sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak öğrenebilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

Açıköğretim AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sınavdan 16 gün sonra sonuçların açıklandı. Açıköğretim tarafından duyurusu yapılır yapılmaz ise  https://ekampus.anadolu.edu.tr sonuç ekranına ulaşabileceksiniz.

AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI

AÖF güz dönemi final soruları ve cevap anahtarı yayımlandı. Anadolu Üniversitesi AÖF sistemine kayıtlı olan öğrenciler, https://ekampus.anadolu.edu.tr/adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak sınav soruları ve cevap anahtarını görüntüleyebiliyor.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN

Güz döneminin sona erişiyle birlikte bahar döneminin kayıt tarihleri ve nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı. Kayıtlar 11-22 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak.

AÖF DERS GEÇME NOTLARI

84 – 100 notları arasında AA harf notu ile geçebilirsiniz
77 – 83 notları arasında AB harf notu ile geçebilirsiniz
71 – 76 notları arasında BA harf notu ile geçebilirsiniz
66 – 70 notları arasında BB harf notu ile geçebilirsiniz
61 – 65 notları arasında BC harf notu ile geçebilirsiniz
56 – 60 notları arasında CB harf notu ile geçebilirsiniz
50 – 55 notları arasında CC harf notu ile geçebilirsiniz
46 – 49 notları arasında CD harf notu ile1,70 koşullu geçebilirsiniz
40 – 45 notları arasında DC harf notu ile1,30 koşullu geçebilirsiniz
33 – 39 notları arasında DD harf notu ile1,00 koşullu geçebilirsiniz
0 – 32 notları arasında FF harf notu ile 0,00 kalırsınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.