2019 AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri

2019 AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri
AÖF öğrencileri 2019 kayıt yenileme tarihlerini merak etmeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt işlem tarihlerini belirledi. Peki bu sene kayıt yenileme ücreti ne kadar olacak?

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman başlıyor sorusuna ilişkin resmi takvim Anadolu Üniversitesi tarafından belirlendi. Buna göre; kayıt yenileme/ekle-sil işlemleri 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor, 22 Şubat 2019 tarihinde sona eriyor. Kayıt yenileme işlemleri toplam 11 gün sürecek. Açıktan üniversite eğitimine devam edecek öğrencilerin bu tarihleri kaçırması durumunda bahar dönemindeki sınavlara giremeyecek.

Üniversite öğrencileri, kayıt yenileme işlemlerini nereden yapacak?

Kayıt Yenileme Ders Ekle-sil işlemi, http://aof.anadolu.edu.tr adresi ders ekle-sil işlemleri otomasyonu bağlantısından verilen tarihler arasında yapılacaktır. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor. Ders seçimi ve kayıt yenileme ücretini yatırarak işlem tamamlanıyor. Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.