AÖL ilk kayıtları başladı

AÖL ilk kayıtları başladı
Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ilk kayıt işlemleri 13 Ocak - 03 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı 2. Dönem ilk kayıt işlemleri 13 Ocak - 03 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri

Açık Öğretim Lisesi 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem İlk Kayıt Başvuru Tarihleri: 13 Ocak-03 Şubat 2017

Başvuru Yeri

İl ve ilçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi ile Meslekî Eğitim Merkezi Müdürlükleri,

İlk Kayıt Sınav Bedeli

Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak öğrenci adayı, her yıl belirlenen “İlk Sınav Bedelini” ödemek zorundadır. 2017 yılında, bir dönem için İlk Kayıt Sınav Bedeli, 40 TL olarak belirlenmiştir.
Öğrenci adayı, T.C. Kimlik Numarası beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına (Açık Öğretim Lisesi İlk Kayıt Bedeli), 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir. (Not: Halk Bankası ayrıca havale
bedeli talep etmektedir.)
İlk kayıt sınav bedelinin 10 TL’ si ise Halk Eğitimi Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliklerinin vereceği banka hesap numarasına veya söz konusu okullardaki ilgili görevliye makbuz karşılığında ödenecektir.
İlk kayıt için Sınav Bedeli ödendiği sistem üzerinden görülmektedir. Sistemde görünmeyen ödemeler, kaydınızın gerçekleşmesini engeller. Bunun için Sınav Bedelinizi doğru hesaba yatırdığınızdan emin olunuz.
İlk Kayıt Sınav Bedeli anlaşmalı bankaların ATM’lerinden yatırılmaktadır.
ATM’lerden yatıracağınız ücretin mutlaka Açık Öğretim Lisesi İlk Kayıt Sınav Bedeli olarak yatırıldığına dikkat ediniz.
İlk kayıt kılavuzunın tamamı için tıklayınız.

Genel Müdür onayı için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.