AÖOO 2017/2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı

AÖOO 2017/2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı
Açık Öğretim Ortaokulu 2017/2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 23 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

1. Başvuru Tarihleri

Açık Öğretim Ortaokulu 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı II. Dönem ilk kayıt başvuru tarihleri: 8 Ocak 2018- 23 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
Mazerete bağlı ilk kayıt işlemleri 23- 26 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Başvuru Yeri

İl ve ilçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri.

3. İlk Kayıt Sınav Bedeli 

Açık Öğretim Ortaokuluna ilk kayıt yaptıracak öğrenci adayı, her yıl belirlenen İlk Kayıt Sınav Bedelini ödemek zorundadır. Bir dönem için İlk Kayıt Sınav Bedeli, 30 TL olarak belirlenmiştir.
Öğrenci adayı, T.C. kimlik numarası beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına (Açık Öğretim Ortaokulu İlk Kayıt Sınav Bedeli) 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir. (Not: Halk Bankası ayrıca havale bedeli talep etmektedir.)
 
İlk Kayıt Sınav Bedelinin yanı sıra 10 TL’de, Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliklerinin vereceği banka hesap numarasına veya kurumda görevli ilgiliye makbuz karşılığında ödenecektir.
İlk kayıt sınav bedeli ödendiği sistem üzerinden görülmektedir. Sistemde görünmeyen ödemeler, kaydınızın gerçekleşmesini engeller. Bunun için sınav bedelinizi doğru hesaba yatırdığınızdan emin olunuz.
İlk Kayıt Sınav Bedeli anlaşmalı bankaların ATM’lerinden yatırılmaktadır. ATM’lerden yatıracağınız ücretin mutlaka Açık Öğretim Ortaokulu İlk Kayıt Sınav Bedeli olarak yatırıldığına dikkat ediniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.