Astımın doğal ilacı elma suyu

Astımın doğal ilacı elma suyu
Dünyada en sık rastlanan kronik hastalıklardan birinin astım olduğunu vurgulayan uzmanlar, besinler ve beslenme alışkanlıklarının astımın kronikleşmesinde önemli bir rol oynadığını söylüyor.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman İnanç, hastalığın yaşam kalitesini olumsuz etkilediğini belirtiyor. Prof. İnanç, antioksidan içeriği yüksek Elma Suyunun Astım belirtilerini azalttığını vurguluyor. İnanç, “Astımda beslenmenin en önemli rollerinden biri antioksidan vitaminin alınması. Böylelikle astım sıklığı da azalabilir. Astımlı bireyler, yeterli ve dengeli bir beslenme tablosu içerisinde her gün bir bardak tüketmeli.” diyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.