Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Taban Puanları

Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Taban Puanları
2019 yerleştirme sonuçlarına göre Azerbaycan Dili ve Edebiyatı bölümü olan üniversitelerde ki yerleşim durumuna göre taban puanları, tavan puanları, kontenjanları hakkında bilgiler vereceğiz.

Bu puanlar 2019 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 YKS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2019-2020 Azerbaycan Dili Türkçesi ve Edebiyatı Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2020 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Bölümü taban puanları, Azerbaycan Dili ve Edebiyatı başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Bölümü Hangi Üniversitelerde var : Kafkas Üniversitesi ve Bakü Devlet Üniversitesi

Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Puan Türü nedir : SÖZEL

# Not: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Ayrıca sınav sisteminin değişmesinden dolayı yerleştirme sıralamalarında ve puanlarında değişmeler olabilir. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır. Yökatlastan alınmıştır.

Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamas:

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ Azerbaycan Dili ve Edebiyatı (Ücretli) SÖZ 5 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.