Bahçede aynı koşullara sahip bir yere nohut ve erik tohumlarını birlikte eksek ikisi de aynı miktarda büyür mü

Bahçede aynı koşullara sahip bir yere nohut ve erik tohumlarını birlikte eksek ikisi de aynı miktarda büyür mü
Bahçede aynı koşullara sahip bir yere nohut ve erik tohumlarını birlikte eksek ikisi de aynı miktarda büyür mü konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bahçede aynı koşullara sahip bir yere nohut ve erik tohumlarını birlikte eksek ikisi de aynı miktarda büyür mü

Ödev cevabı kısaca : Nohut ve erik tohumlarının aynı koşullarda ekilmesi durumunda her iki bitki de aynı miktarda büyümez. Çünkü her bitkinin farklı ihtiyaçları ve büyüme koşulları vardır. Bu nedenle, bitkilerin büyüme süreçleri ve sonuçları farklılık gösterebilir.

Nohut ve erik tohumları farklı bitki türlerine aittir ve farklı büyüme gereksinimlerine sahiptirler. Dolayısıyla, aynı koşullara sahip bir bahçede bile, ikisinin de aynı miktarda büyümesi beklenemez. Nohut tohumları daha genellikle ılıman ve kuru iklimleri tercih ederken, erik ağaçları genellikle nemli ve ılıman iklimleri sever. Ayrıca, her iki bitkinin de toprak pH'sı, besin ihtiyaçları ve güneş ışığı gereksinimleri gibi büyüme faktörleri farklılık gösterebilir. Bu nedenle, her iki bitki de aynı miktarda büyümeyebilir ve bunlar birbirinden farklı sonuçlar verebilir.

167
23
88
6
11
5
16
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.