Bakan Yılmaz: 20 bin öğretmenin alımını yapacağız

Bakan Yılmaz: 20 bin öğretmenin alımını yapacağız
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Başbakanımız, Maliye Bakanımız ve Çalışma Bakanımızın talimatıyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız, 20 bin öğretmenin alımını yapacağız. Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun."
Milli Eğitim Bakanı İsmet Iılmaz önümüzdeki hafta 20 bin öğretmen alımı için duyuru yapılacağını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Başbakanımız, Maliye Bakanımız ve Çalışma Bakanımızın talimatıyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız, 20 bin öğretmenin alımını yapacağız. Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

ALIMLAR SÖZLEŞMELİ STATÜDE OLACAK

Bilindiği üzere, Bütçe Kanununda, tüm kamu kurumlarının yapacağı atamalar için 5 bin adet atama izni bulunmaktadır. Bakanın bahsettiği 20 binlik öğretmen alımının kadrolu olmayacağını biliyoruz. 20 bin öğretmen alımı sözleşmeli statüde olacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.