Balıkçılık Teknolojisi Taban Puanları

Balıkçılık Teknolojisi Taban Puanları
2019 yılında Üniversite tercihi yapacak olan ve Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği bölümünü seçecek üniversite adayları için Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Taban ve Tavan puanları ile 2018 YKS Yerleştirme Başarı Sıralaması bu sayfada.

Bu puanlar 2018 Üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2019 YKS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2018-2019 Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2019 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü taban puanları, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü Hangi Üniversitelerde var : Fırat Üniversitesi.

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Puan Türü nedir : SAYISAL

# Not: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

2019 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2018 Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği taban puanları,başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar son dört yılın Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2019 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

Ayrıca sınav sisteminin değişmesinden dolayı yerleştirme sıralamalarında ve puanlarında değişmeler olabilir. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır. Yökatlastan alınmıştır.

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite Program Puan
Türü
Öğr.
Şekli
Kon
2018
Taban
Puanı
Başarı
Sıralaması
FIRAT Ü. (ELAZIĞ) Balıkçılık Teknolojisi  MF Örgün 10

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü 2019 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:

Üniversite Adı Fakülte/Yüksekokul Bölüm Puan
Türü
Genel
Kont.
Yer. Taban Puanları En Büyük
Puan
ORDU ÜNİVERSİTESİ Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği SAY 10 2 222,86102 226,94800
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ  (TRABZON) Sürmene Deniz BilimleriFakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği SAY 20 9 220,99087 260,36160
GİRNE ÜNİVERSİTESİ  (KKTC-GİRNE) Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık TeknolojisiMühendisliği (İngilizce) (%50 İndirimli) SAY 4 0
GİRNE ÜNİVERSİTESİ  (KKTC-GİRNE) Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık TeknolojisiMühendisliği (İngilizce) (Burslu) SAY 1 0

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.