Bayramda kargo şirketleri çalışıyormu

Bayramda kargo şirketleri çalışıyormu
Bayram tatili boyunca kargo şirketleri çalışıyor mu, en çok sorulan sorular arasında ise bayramda kargo şirketleri çalışıyor mu oldu. Bu sorunun cevabı haberimizin detayında...
Bayram tatili 2018 yılında 14 Haziran Perşembe öğleden sonra başlayacak ve 17 Haziran Pazar akşamı sona erecektir. En çok sorulan sorular arasında ise bayramda kargo şirketleri çalışıyor mu? Bunun ardından ise hangi kurumların ve personellerin bayram boyu sürecek olan tatili değerlendireceği soruları sorulmaya başlandı.

KARGO ŞİRKETLERİ BAYRAMDA TATİL Mİ?

Kargo şirketleri özel kurumlardan oluştuğundan 14 Haziran bayram arefesinde yarım gün olarak açık olacaklar ancak 15-16 Haziranda kargo şirketleri kapalı olacak. 18 Hazirandan itibaren kargo şirketleri hizmet vermeye devam edecek.
Konu ile ilgili Aras Kargonun paylaşımı aşağıdaki gibidir.
14 Haziran Arefe günü şubelerimiz/acentlerimiz saat 15:00'e kadar hizmet verecek olup gönderilerinizi saat 13:00'e kadar şubelerimize teslim edebilirsiniz. 
Çağrı Merkezi hattı 08:30 - 13:00 saatleri arası hizmet verecek
15-17 Haziran tarihleri arasında Ramazan Bayramı nedeniyle hizmet veremeyeceğiz.
 
Yurtiçi kargonun açıklaması,
14 Haziran Arefe günü tüm şubeler açık olacak, 15-16 Haziran tüm şubeler kapalı olacak.
Çağrı merkezi ise 15-16 Haziran tarihlerinde 10:00 - 18:00 saatleri arası hizmet verecek.

BAYRAMDA PTT AÇIK MI?

PTT AŞ'den yapılan açıklamada, hizmetlerin bayram tatilinde de aksamadan verilmesi ve vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.
 
Ramazan Bayramı öncesi tebrik, davetiye, posta kargosu, kargo ve telgraf trafiğinin önemli ölçüde arttığına dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"İşlem yoğunluğunun fazla olduğu ve halihazırda cumartesi günleri açık bulunan büyük PTT iş yerleri, bayramın ikinci ve üçüncü günleri de hizmet verecek. Her ilde en az bir PTT iş yeri açık olacak. Böylece vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nda hem aileleri, yakınları ve sevdikleriyle beraber olmanın sevincini hem de herhangi bir gecikme olmaksızın işlemlerini PTT iş yerlerinden yapmanın mutluluğunu bir arada yaşayacak."

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.