Bel Fıtığının Çaresi: "Zerdaçal ve Ceviz Yaprağı Çayında Gizli "

Bel Fıtığının Çaresi: "Zerdaçal ve Ceviz Yaprağı Çayında Gizli "
Dr. Mustafa Eraslan,doğada her türlü hastalığın çaresini olduğunu ,hani bitkilerin ne kadar kullanılırsa doğru sonuçlar vereceğini açıkladı.

“Uzun boylular, ağır işlerde çalışanlar, ağır kaldıranlar, sürekli ayakta kalanlar, sürekli masa başında çalışanlar, çok yoğun stres altındaki insanlarda bel fıtığının görülme olasılığının yüksek olduğunu belirten Eraslan, “Doğada her türlü hastalığın çaresi var. Doğru seçilen bitkiler, doğru şekilde ve ölçüde kullanılırsa tedavide mükemmel sonuçlar oluşturacaktır” diye konuştu. 

Bel fıtığı hastalarına Zerdeçal ve ceviz yaprağı çayı öneren Dr. Mustafa Eraslan, aktardan edinilebilecek bu iki bitki çayı ile fayda sağlanabileceğini belirtti. 2-3 gram zerdeçal ile 1 gram kadar öğütülmüş ceviz yaprağı kaynamış suya ilave edilip ağzı kapalı olarak 15 dakika bekletilir. Daha sonra, süzülerek günde 2-3 kere tüketilmesini tavsiye eden Dr. Mustafa Eraslan, hastaların ağır kaldırmamalarını, ani hareketler yapmamalarını, doğru oturmayı ve doğru hareket etmeyi alışkanlık haline getirmelerini önerdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.