Bim saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor

Bim saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor
Bim market açılış ve kapanış saatleri, Bim market kaçta açılıyor, bim market çalışma saatleri hakkında bilgi. BİM çalışma saatleri nasıl, Bim kaçta açılır kaçta kapanır, bim neden erken kapanıyor? Bim bayram günleri çalışıyor mu?

Türkiye’nin en ucuz hipermarketlerinden biri olan Bim, artık yaygın şube ağıyla birlikte hemen hemen her ilde ve her mahallede bir şube açarak hizmetini en uzak yerlere kadar ulaştırıyor. Halkımız alışverişlerini en çok BİM marketlerinden yapıyor. Bu nedenle pek çok kişi Bim marketlerinin açılış ve kapanış saatlerini merak ediyor. Bu yazımızda sizlere BİM marketlerinin açılış-kapanış saatleri hakkında bilgi vereceğiz.

BİM Marketlerinin tümü sabah saat 09:00′da hizmet vermeye başlıyor. Kapanış saati ise akşam 21:00. Ancak yaz sezonunda bazı bölgelerde (Tatil beldelerinde) BİM marketleri gece 23:00′e kadar açık kalabiliyor. Bölgeden bölgeye değişmekle birlikte BİM Marketlerinin çalışma saatleri genel olarak bu şekilde. Bazı özel durumlarda (Mağaza sayımı, kasa kapatma, mal yükleme vs) ise çalışma saatlerinde küçük değişiklikler yapılıyor. Bu durumlarda mağaza yetkilileri gerekli uyarı yazılarını girişe yazıyor.

Bim Çalışma Saatleri:

Bim Açılış Saati (Haftaiçi) : 09:00
Bim Kapanış Saati (Haftaiçi) : 21:00

Bim Öğle Yemeği Saati (Haftaiçi) : Bim Marketleri öğle yemeği arası vermemektedir, Yalnızca Cuma günleri 1 saatlik Cuma Namazı için ara vermektedir.

Bim Açılış Saati (Haftasonu) : 09:00
Bim Kapanış Saati (Haftasonu) : 21:00

Bim Ramazan ayı çalışma saatleri:

Bim Ramazanda kaçta açılıyor: 09:00
Bim Ramazanda kaçta kapanıyor: 21:00

Bim saat kaçta açılıyor: Sabah saat 09:00'da açılıyor.
Bim saat kaçta kapanıyor: Akşam saat 21:00'de kapanıyor.

2
2
2
2
2
3
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
8 Yorum