Bir gününüzü, yaşadığınız veya önemli gördüğünüz bir olayı günlük biçiminde yazınız

Bir gününüzü, yaşadığınız veya önemli gördüğünüz bir olayı günlük biçiminde yazınız
Bir gününüzü, yaşadığınız veya önemli gördüğünüz bir olayı günlük biçiminde yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bir gününüzü, yaşadığınız veya önemli gördüğünüz bir olayı günlük biçiminde yazınız

Ödev cevabı kısaca : Bugün okulda bir etkinlik vardı. Okulumuzda düzenlenen bir yarışmaya katıldım ve takımımız birinci oldu. Bu benim için gerçekten heyecan vericiydi çünkü uzun süredir bu yarışmaya hazırlanıyorduk. Takım olarak birbirimize destek olduk ve güzel bir başarı elde ettik. Ardından öğretmenimiz bize ödüllerimizi verdi ve hep birlikte kutlama yaptık. Bu günü unutamayacağım çünkü hem eğlenceli hem de başarılı bir gün geçirdim.

Günlük - 17 Mart 2024

Bugün güne erken başladım. Sabah saat 7:00’de uyandım ve kahvaltımı yaptım. Okula gitmek için hazırlandım. Okulda matematik dersi vardı ve öğretmenimiz yeni bir konu anlattı. Dikkatli dinledim ve notlar aldım.

Öğle arasında arkadaşlarımla sohbet ettik ve yemek yedik. Sonra fen bilgisi dersine girdik ve deney yaptık. Deney sonucunda heyecanlandım çünkü başarılı olduk!

Okuldan sonra hemen eve döndüm. Ödevlerimi yaptım ve biraz dinlendim. Akşam yemeği için annem makarna yaptı. Ailemle birlikte yemek yedik ve günün yorgunluğunu attık.

Akşam saatlerinde kitap okudum ve biraz televizyon izledim. Yavaş yavaş uyku saati geldi. Güzel bir gün geçirdim ve yatağa yattım. Yarın için heyecanlıyım!

126
0
23
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.