Bir Hafta İletişim Araçlarını Kullanmazsak Hayatımız Nasıl Değişir Kompozisyon

Bir Hafta İletişim Araçlarını Kullanmazsak Hayatımız Nasıl Değişir Kompozisyon
Bu yazımızda sizlere Bir Hafta İletişim Araçlarını Kullanmazsak Hayatımız Nasıl Değişir Kompozisyon örneği yayınlayacağız.

Bu yazımızda sizlere bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

Büyüklerimden hep dinlemişimdir eskiden elektronik aletler olmadan önce, elektronik aletler evlerimizi istila etmemişken hayatın nasıl olduğunu. Duyduklarım bazen o günlere imrenmemi sağlıyor. O günlerde insanların yüz yüze daha çok vakit geçirdiklerini, insanların birbirleriyle olan iletişimlerinin bugünden çok daha iyi bir seviyede olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Hayatımızdan elektronik aletleri bir haftalığına bile çıkarsak aile içi iletişimimizin nasıl farklı hale geleceğini, anne babamızla nasıl daha fazla vakit geçirdiğimizi göreceğiz. Sadece bu kadar da değil. Daha çok gezecek aynı zamanda daha fazla kitap okuyacağız. Bunlar önemli şeyler bence. Bu yüzden belki bir gün bir haftalığını bütün fişleri çekmeyi deneyebilirim.

Kompozisyon, "farklı parçaları, nesneleri, ögeleri en iyi şekilde bir araya getirme ve bu şekilde oluşturulmuş bütün" anlamında bir kavram. Mimarlıktan güzel sanatlara, müzikten edebiyata kadar çok farklı alanlarda kullanılır.

Daha fazla Kompozisyon için tıklayınız.

Kompozisyon nedir?

 

 

 

 

 

 

 

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.