Bu hafta sinemalarda vizyona girecek filmler 13 Kasım 2015

Bu hafta sinemalarda vizyona girecek filmler 13 Kasım 2015
Sinemalarda bu hafta birbirinden güzel filmler vizyona girecek.Özellikle bu hafta yerli bir film sinemalarda kahkahalar kopartacağı benziyor.

Cem Yılmaz’ın merakla beklenilen filmi Ali Baba ve 7 cüceler filmi Cuma akşamı vizyona girecek. Türkiye’nin tüm sinemalarında yayınlanacak olan filmin gişede büyük rekor kırması bekleniyor.

Diğer yandan bu hafta toplam 5 film vizyona girecek.

Vizyona girecek sinema filmlerinin arasında animasyon filmi de yer alıyor. Çocukların severek izleyebileceği animasyon filmi ve diğer filmlerin isimler şöyle:

Ali Baba ve 7 Cüceler The Pack Peanuts filmi İçimde Akan Nehir Hayal Ülkesi

İçimde Akan Nehir filmi Türk yapımı bir filmdir.Filmin başrollerinde Erhan Güleryüz,Tuğçe Kazaz,Cahit Berkay,Hasan Kaçan ve Nursel Köse yer alıyor.

13 Kasım 2015 Cuma günü tüm sinemalarda…

Ali Baba ve 7 Cüceler

Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan iki “iş adamıdır.” İç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikili, soluğu Sofya’da düzenlenen bir bahçe fuarında alırlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov’un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir…

İçimde Akan Nehir

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz’ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, İçimde Akan Nehir´de Güleryüz´e, Tuğçe Kazaz, Nursel Köse ve Hasan Kaçan gibi isimler eşlik ediyor. Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü memleketinde hayatını sorgulamaya başlar. Babasından kalan evin satışıyla yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir’in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtaracaktır.

Kurt Baskını / The Pack

Bir çiftçi ve ailesi çiftliklerine saldıran öldürücü güçteki köpeklerle savaşmak zorunda kalırlar. Bu karşılaşma onlar için kanlı ve korkutucu olacaktır. Yönetmenliğini Nick Robertson’ın üstlendiği filmin senaryo koltuğunda Evan Randall Green oturuyor. Korku ve gerilimin haim olduğu Kurt Kapanı filminin başrollerinde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Kieran Thomas McNamara ve Katie Moore yer alıyor.

Hayal Ülkesi / Jauja

Patagonya’da 1882’de, yerli halka karşı soykırım harekâtı düzenlenir. İleri bir karakolda görevli olan Danimarkalı yüzbaşı Gunnar Dinesen’in 15 yaşındaki kızı Ingeborg, tüm bu olayların ortasından genç bir askere aşık olur ve onun peşinden giderek evden kaçar. Yüzbaşı genç çiftin peşinden en tekinsiz düşman bölgelerine girmeyi göze alır… Arjantinli yönetmen Lisandro Alonso’nun yönettiği filmin başrollerinde Viggo Mortensen ve Ghita Nørby yer alıyor.

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi

Çizgi karikatürlerin ve çizgi filmlerin en eğlencelisi Snoopy uzun bir aradan sonra beyazperdeye üç boyutlu animasyon formatında geri dönüyor.Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, Kızıl Baron’a karşı elele veriyor ve ikili bu düşmanı alt etmek amacıyla uzun bir maceraya atılıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Horton ve Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor filmleriyle, animasyon maratonuna iyiden iyiye ısınan yönetmen Steve Martino yer alıyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Noah Schnapp, Bill Melendez, Francesca Capaldi isimlerini görmek mümkün…

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.