Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - 3 Şubat

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - 3 Şubat
Bu hafta sinema severleri birbirinden güzel filmler bekliyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler.
Birbirinden farklı türde 8 filmin olacağı bu haftada en dikkat çekici film ise Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea).

İşte bu hafta vizyona giren filmler.

Altın (Gold)

Matthew McConaughey‘nin başrolünde yer aldığı Gold filminin konusu ise Endonezya ormanlarında altın arayışında olan bir grup hırslı girişimciyi konu ediniyor.

Fırıldak Ailesi

Bu haftanın tek Türk yapımı olan animasyon Fırıldak Ailesini Murat Boz, Mahmut Tuncer ve Yılmaz Vural gibi ünlü kişiler seslendirecek. Filmin konusu ise Orta Dünyada yaşadıkları maceralar olacak.
 
H. Can Dizdaroğlu ile Berk Tokay’ın yönettiği ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ile Murat Boz’un seslendirdiği animasyon film Fırıldak Ailesi, 03 Şubat 2017’de Mars Dağıtım dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir tarafta halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar. Bir gece köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlayan macera, Sabri Fırıldak ve arkadaşlarını çok korkunç yaratıklarla dolu büyülü ormana sürükleyecektir. Kadınlarını geri almak için ise, kahramanlarımızın kötülerin başı olan Tarumar ile büyük bir savaşa girmeleri kaçınılmaz olacaktır.
Gecenin Kanunu (Live by Night)
Oyunculuk ve yönetmenlik kariyerini bir arada götüren Ben Affleck yazıp ve yönettiği Gecenin Kanunu filmi aykırı bir gangster olan Joe Coughlin‘in hikâyesini anlatıyor.
 
Ben Affleck'in senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı filmde, başarılı oyuncuya Zoe Saldana, Scott Eastwood, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Chris Cooper ve Elle Fanning gibi isimler eşlik ediyor.
Ben Affleck'in Leonardo DiCaprio ile birlikte yapımcılığını üstlendiği suç ve dram türündeki film, aykırı bir gangster olan Joe Coughlin'in hikayesini konu alıyor.
Halka 3 (Rings)
Japonya‘da fenomen hâline gelen ve sonrasında kaçınılmaz olarak Hollywood‘a uyarlanan Halka serisi, üçüncü filmiyle yeniden salonlara konuk olmaya hazırlanıyor. Halka 3, Samara’nın günümüzde geçen bir hikâyesini anlatıyor.
 
F. Javier Gutierrez’in yönettiği ve Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki ile Aimee Teegarden’in oynadığı Halka 3 (Rings), 03 Şubat 2017’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Halka 3, sevilen korku filmi serisi Halka’nın yeni ve en son bölümü. Genç bir kadın, erkek arkadaşını izledikten yedi gün sonra öldürüleceğini söyleyen gizemli bir video kasetle ilgili karanlık bir alt kültürü araştırmaya başladığında erkek arkadaşı için korkar ve endişelenmeye başlar. Erkek arkadaşını kurtarmak için kendini feda eder ve böylece korkunç bir keşifte bulunur: Daha önce hiç kimsenin görmediği filmin içinde korkutucu başka bir film vardır.
Lion
Saroo Brierley ve Larry Buttrose‘un kitabından sinemaya uyarlanan Lion’un konusu ise beş yaşında kaybolduktan sonra evlatlık verilen, yıllar sonra ise gerçek ailesini bulmak için arayışa geçen Saroo Vrierley‘nin gerçek hikâyesini ele alıyor. Film, Akademi Ödülleri’nde altı adaylık birden kazandı.
 
Garth Davis’in yönettiği ve Dev Patel, Rooney Mara, David Newman ile Nicole Kidman’ın oynadığı Lion, 03 Şubat 2017’de PinemArt Film dağıtımıyla PinemArt Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Beş yaşındaki Saroo ve abisi Godoo çıktıkları gezide birbirlerini kaybederler. Tek başına trenle Hindistan’ın binlerce kilometre içlerine giden Saroo yalnız başına hayatta kalmaya çalışır. Daha sonra Avustralyalı bir çift tarafından evlat edinilir. Bu aile ile birlikte tekrar sevgiyi tadar. Geçmişine, öz annesi ve abisine kavuşma arzusunu bastırır. Tanıştığı Hintli arkadaşları bastırdığı özlemi yeniden uyandırır. Saroo gerçek ailesini bulmak için yola çıkar.
Toni Erdmann
Maren Ade’nin yazıp yönettiği Toni Erdmann, Cannes Film Festival tarihinin en iyi eleştiri alan filmi oldu. Toni Erdmann konusu ise hayatı tiye almayı tek gayesi hâline getirmiş, uçarı bir babanın beyaz yaka çalışanı kızıyla buzları eritme çabasını anlatıyor. Toni Erdmann, Oscarlarda Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde yarışacak.
 
Maren Ade’nin yönettiği ve Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn ile Thomas Loibl’in oynadığı Toni Erdmann, 03 Şubat 2017’de Bir Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Piyano öğretmeni Baba Winfried, en yakını köpeğini de kaybedince hayatta yapayalnız kalır. Hayatını yeniden düzene sokmak için ise Romanya’da bir danışmanlık şirketinde önemli bir pozisyonda çalışan kızı Ines ile arasını düzeltip yakınlık kurmaya çalışarak başlamaya karar verir. Ines ise kariyerine odaklı aslında en az babası kadar yalnız ancak hayatı fazlasıyla ciddiye alan, iş hayatının tam da göbeğinde yükselmeye çalışan bir iş kadınıdır.
Tüylü Kaçak (Run Ozzy Run)
Animasyon film Tüylü Kaçak, tatile giden ailenin geçici bir süre barınağa bıraktığı köpek Ozzy‘nin macerasını anlatıyor.
 
Alberto Rodriguez ile Nacho la Casa’nın yönettiği ve Guillermo Romero, Dani Rovira, Jose Mota ile Michelle Jenner’in seslendirdiği Tüylü Kaçak (Ozzy), 03 Şubat 2017’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Sevecen bir köpek olan Ozzy’nin huzurlu hayatı, Martins ailesi uzun bir yolculuğa çıkınca alt üst olur. Köpeklerini yanlarında götüremeyeceğini anlayan aile Ozzy’i köpek merkezi olan Blue Creek’e bırakır. Ancak burası köpekleri ele geçirmek için inşa edilmiştir. Ozzy yeni arkadaşları Chester, Fronky ve Doc’tan güç alarak evine güvenli bir şekilde dönmelidir.
Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea)
Bu haftanın en dikkat çeken filmi olan Yaşamın Kıyısında Kenneth Lonergan‘ın yazıp yönettiği, başrollerinde Casey Affleck ve Michelle Williams‘ın yer aldığı Manchester by the Sea, ölüm ve geçmişin iç içe geçtiği bir dram öyküsü anlatıyor. 2016’nın en dikkat çeken yapımlarından biri olan film, Oscarlarda altı kategoride yarışacak.
 
Kenneth Lonergan’ın yönettiği ve Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler ile Lucas Hedges’in oynadığı Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea), 03 Şubat 2017’de Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Lee, Amerika’da bir sahil kasabasında apartman görevlisi olarak çalışan yalnız bir adamdır. Ağabeyinin ani ölümü üzerine, 16 yaşındaki yeğeni Patrick’in vasisi olma görevini üstlenir. Lee yeğeniyle beraber zor günlerin yaralarını sarmaya çabalarken, eski karısı Randi ile yollarının ayrılmasına ve mutlu aile tablosunun ellerinden kayıp gitmesine neden olan trajik geçmişiyle de hesaplaşmak zorunda kalacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.