Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 16 Eylül

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 16 Eylül
16 Eylül haftasında vizyona giren filmler arasında Bridget Jones’un Bebeği ve Köstebek gibi merak edilen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında aksiyondan komediye toplamda 4 adet yapım var. Uzun süredir oldukça merak edilen, Başrollerinde Renée Zellweger, Patrick Dempsey ve Colin Firth'ün bulunduğu, yönetmenliğini ise Sharon Maguire'ın yaptığı Bridget Jones’un Bebeği filmi haftanın en önemli yapımlarından.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bridget Jones’un Bebeği

Yönetmen: Sharon Maguire 

Oyuncular: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth 

Tür: Komedi, Romantik

Süre: 122 dk.

Sevilen Bridget Jones serisinin yeni filmi olan Bridget Jones’un Bebeği, haftanın beklenen filmlerinden. Başrollerinde Renée Zellweger, Patrick Dempsey ve Colin Firth'ü bulunduran filmin yönetmenliğini Sharon Maguire üstleniyor.

[PAGE]

 

Köstebek

Yönetmen: Daniel Ragussis

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts

Tür: Dram, Gerilim, Casusluk

Süre: 109 dk.

Haftanın dram filmlerinden olan Köstebek, gerçek bir hikayeden uyarlandı. Oyuncu kadrosunda Daniel Radcliffe, Toni Collette ve Tracy Letts gibi oyuncuları barındıran filmin yönetmenliğini ise Daniel Ragussis yapıyor.

[PAGE]

Yıldızlar da Kayar - Das Borak

Yönetmen: Levent Görgeç

Oyuncular: Yavuz Seçkin, Larissa Gacemer, Ali Rıza Tanyeli

Tür: Komedi

Süre: 100 dk.

16 Eylül haftasının yerli komedi filmlerinden olan Yıldızlar da Kayar - Das BorakYavuz Seçkin'in hayat verdiği Borak karakterinin devam filmi. Yapımın yönetmenliğini Levent Görgeç üstleniyor.

[PAGE]

Kalandar Soğuğu

Yönetmen: Mustafa Kara

 

Oyuncular: Mustafa Kara, Tuncer Salman, Haydar Şişman

Tür: Aile, Dram

Süre: 134 dk.

Haftanın en ilginç yapımlarından olan Kalandar Soğuğu, kaliteli bir dram filmi. Temelde bir aile hikayesi olan Kalandar Soğuğu'nun başrollerinde ise Mustafa Kara, Tuncer Salman ve Haydar Şişman bulunuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.