Bu hafta vizyona girenler - 9 Eylül 2016

Bu hafta vizyona girenler -  9 Eylül 2016
Bu hafta birbirinden iddialı 7 film vizyona giriyor! İşte detaylar...

Romantik Komedi 'El Değmemiş Aşk' ve Jackie Chan'li 'Tozol' haftanın öne çıkanları arasında.

İşte bu hafta vizyona girenler...

1. El Değmemiş Aşk

Başrollerini Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük‘ün paylaştığı ”El Değmemiş Aşk” bu haftanın Romantik-Komedi yapımı. Zafer, büyük aşkı Fenerbahçe ve sevgili Duygu’yla kendi çapında bir hayat sürerken ailesi onun hayatının artık bir şekil alması gerektiğini ve olgunlaşması gerektiğini düşünerek onu çocukluk aşkıyla evlendirir. Bir yandan evlenip bir yandan Duygu’yla olan ilişkisi devam eden Zafer, ilişkisinin devam edebilmesi için boşanmak ve karısına ”elini dahi sürmemek” zorundadır.

[PAGE]

2. Ben-Hur

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer‘i de barındıran yapım Roma döneminde geçiyor. Daha önce 1959 yılında sinemaya uyarlanan yapım, çok beğenilmişti. Üvey kardeşiyle yaşadığı anlaşmazlıklar sonucunda köleliğe mahkum edilen Ben-Hur intikam alabilmek için bu noktadan sonra hayatı pahasına savaşacaktır.

[PAGE]

3. Skiptrace(Toz ol)

Jackie Chan ve Bingbing Fan‘li kadrosuyla bir klasik Jackie Chan filmi. Aksiyon ve Komedi yine bir arada. Ünlü bir dedektif ve yıllardır peşinde olduğu bir mafya.

[PAGE]

4. Sully

 

Usta oyuncu Tom Hanks ve Oscarlı yönetmen Clint Eastwood. Bu haftanın en dikkat çeken yapımı olması kaçınılmaz.2009 yılında havadayken arıza yapan uçağı nehrin üzerine indirerek kahramanlığın dibine vuran pilot Chesley Sullenberger’ı ve o mucizevi olayı işleyen film her noktasıyla adeta gel beni izle diyor.

[PAGE]

5. Little Men (Küçük Adamlar)

Dedesinin ölümüyle birlikte ondan kalan Brooklynn‘deki eve yerleşen aile Manhattan’daki karmaşadan sonra buradaki sakinliği yadırgamıştır. Özellikte bu olay en çok Manhattan‘da büyüyen ailenin küçük çocuğu Jake’i etkilemiştir.Film özetle küçük çocukların büyük hayallerini anlatıyor.

[PAGE]

6. Azem 4: Alacakaranlık

[PAGE]

7. Unfriend (Lanetli Mesaj)

Sosyal medyanın korku dolu olaylara sebep oluşunu anlatan filmde; okulun asosyal genç kızı, popüler kızını Facebook‘tan arkadaş olarak ekler ve popüler kızımız Laura bu isteği kabul eder. Marina’nın yapmış olduğu rahatsız edici paylaşımlar sonrası onu arkadaşlıktan çıkarır fakat bu tek tıkla yapılan bir işlem olmasına karşın o kadar kolay olmayacaktır. Artık paranormal olaylar Laura’nın peşini bırakmayacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.