Bu Hafta Vizyonda Hangi Yeni Filmler Var?

Bu Hafta Vizyonda Hangi Yeni Filmler Var?
Bu hafta vizyona girecek olan filmleri sizler için hazırladık. Türkiye'deki sinema solanlarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girecek. İşte vizyona girecek olan filmler ve konuları.

Ariel Vromen'in yönettiği ve başrollerinde Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Gal Gadot, Alice Eve, Natalie Burn ile Ryan Reynolds'ın yer aldığı "Suçlu" izleyiciyle buluşacak
Aksiyon-gerilim türündeki film, öldürülen bir CIA ajanının anılarının ve becerilerinin, tehlikeli bir suçlunun zihnine aktarılmasını konu alıyor.
ABD ve İngiltere ortak yapımı film, 1991 yılında "JFK" filminde birlikte rol alan Kevin Costner, Gary Oldman ve Tommy Lee Jones'i yeniden bir araya getirdi.
- "Ölüm Treni"

Michael Petroni'nin yönettiği filmin başrollerinde Oscar ödüllü Adrien Brody, George Shevtsov, Robin McLeavy ile "Jurassic Park"ın yıldızı Sam Neill oynuyor
Gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:
"Psikolog Peter, trajik bir kazada çok sevdiği küçük kızını kaybetmiştir. Acı ve suçluluk duygusu ile baş etmeye çalışan Peter, hastalarında karanlık duygular ve tuhaflıklar fark etmeye başlar. Hastalarından dinlediği olayları birleştirince onların 20 sene önce aynı gün ölmüş olan insanların hayaletleri olduğunu fark eder. Bu korkunç gerçek, Peter'ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir."
- "Kapının Diğer Tarafı
Başrolünde televizyon dizilerinden tanınan Sarah Wayne Callies'in olduğu korku türündeki filmin yönetmenliğini Johannes Roberts yaptı.
Sarah Wayne Callies'in yanı sıra Jeremy Sisto, Javier Botet ile Sofia Rosinsky gibi isimlerin de rol aldığı film, sessiz sakin bir hayat yaşayan ailenin trajik bir kaza sonucu genç oğullarını kaybetmesini konu alıyor.
- "Bekar Yaşam Kılavuzu"
Başrollerinde Dakota Johnson, Rebel Wilson, Damon Wayans Jr., Anders Holm, Alison Brie, Nicholas Braun, Jake Lacy, Jason Mantzoukas ve Leslie Mann'ın yer aldığı film günümüz ikili ilişkilerini komik bir dille anlatıyor.
Yönetmenliğini Christian Ditter'in üstlendiği ve nasıl bekar olunacağının yanı sıra insanların yalnızlığı nasıl yönettiği üzerine yoğunlaşan film, binlerce yalnız ve kalbi kırık bekar insanın yaşadığı New York'ta geçiyor
- "Heidi"
Alain Gsponer'in yönettiği animasyon türündeki filmin Türkçe seslendirmelerini Ecem Uzun, Uğur Taşdemir, Fatih Özacun, Bedia Ener ve Figen Sümeli gibi isimler yaptı.
Senaryosu Johanna Spyri'ye ait olan film, aynı adlı klasik romanından uyarlandı.
- "Orman Çocuğu"
Jon Favreau'nun yönetmenliğini yaptığı, Rudyard Kipling'in ölümsüz hikayelerine ve Disney'in klasik animasyon filmlerine dayanan "Orman Çocuğu" isimli aksiyon türündeki filmde bir kurt ailesi tarafından büyütülen erkek çocuk "Mowgli"nin destansı macerası izlenebilecek.
Filmin orijinal seslendirmeleri Scarlett Johansson, Christopher Walken, Ben Kingsley, Bill Murray ve Idris Elba'ya ait.
- "Ateş"
Haluk Piyes'in yönettiği filmde yine Haluk Piyes, Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu ile Sacide Taşaner gibi isimler rol aldı.

Aksiyon ve dram türündeki film, İstanbul'un Tophane semtinden yaşayan iki yakın arkadaşın hayata tutunma mücadelesini ve aşklarını konu alıyor.
- "Yemekteydik ve Karar Verdim"
Arzu Okay, Mehmet Güreli, Sema Poyraz ve Gökçer Genç gibi isimlerin oynadığı filmin yönetmenliğini Görkem Yeltan yaptı.

Dram türündeki filmde, Rıza Gürsoy ve ailesinin Kurban Bayramı süresince yaşadıkları anlatılıyor.
Yönetmen Görkem Yeltan'ın aynı zamanda bir su altı dalış eğitmenini canlandırdığı filmde 1970'li yılların ünlü oyuncularından Arzu Okay da 37 yıl sonra yeniden sinema seyircisinin karşısına çıkacak.
- "Genç Pehlivanlar"
Mete Gümürhan'ın yönettiği ve Muhammed Ceylan, Beytullah Onur, Harun Kılıç ile Baran Kendirlioğlu'nun oynadığı "Genç Pehlivanlar" haftanın belgesel türündeki yapımı.
Geleceğin güreş şampiyonları olabilmek için mücadele eden Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulundaki 26 çocuğun hayatına ışık tutan belgesel film; aynı zamanda yönetmenin müdahalesi olmadan, yakından gözlem yöntemiyle çocukların arkadaşlıkla rekabet arasında geçen gündelik hayatlarını da anlatıyor.

Bu hafta sinema salonlarında 3’ü yerli 9 film vizyona giriyor.

Suçlu / Criminal


Görevden alınmış bir CIA ajanının hatıraları ve yetenekleri, neler yapabileceği kestirelemeyen tehlikeli bir adamın zihninine aktarılır. Fakat zihnine aktarılan adamın duyguları kötü adamın fikirlerini değiştirmeye başlar. Yönetmenliğini Ariel Vromen’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Gary Oldman, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gal Gadot ve Alice Eve yer alıyor.

 

[PAGE]

Ölüm Treni / Backtrack


Psikolog Peter trajik bir kazada küçük kızını kaybetmiştir. Acı ve suçluluk duygusu ile baş etmeye çalışan Peter, hastalarında karanlık duygular ve tuhaflıklar fark etmeye başlar. Parçaları birleştirince hastalarının 20 sene önce aynı gün ölmüş olan insanların hayaletleri olduğunu fark eder. Bu korkunç gerçek, Peter’ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir. Michael Petroni’nin yazıp yönettiği filmin başrolündeki Adrian Brody seyirciyi tüyler ürperten bir hikâyenin içine sürüklüyor. Oscar Ödüllü Adam Brody’ye Jurassic Park’ın yıldızı Sam Neill, Robin McLeavy, Bruce Spence, Jenni Baird, Bruce Spence eşlik ediyor.

 

[PAGE]

Kapının Diğer Tarafı / The Other Side Of The Door


Oğlunu şeytandan koruyamayan anne, kızının da kaderinin aynı olmaması için savaş vermekktedir. Daha sonra oğlunun ölümü için bir türlü teselli bulamayan anne, kaybettiği oğlunu geri getirecek bir ritüel olduğunu keşfeder ve ona son kez veda edebilmek ister. Bunun için eski bir tapınağa gider, bu tapınağın kapısı iki dünya arasındaki geçiş olarak kullanılmaktadır. Ama kadın, kapıyı ritüel bitmeden açmaması gerektiği uyarılarına uymamıştır ve sonucunda ölüm ve yaşam arasındaki dengeyi bozmuştur.

 

[PAGE]

Bekar Yaşam Kılavuzu


New York şehri Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom ve David gibi binlerce yalnız ve kalbi kırık bekâr insan ile dolu. Herkes kendisine doğru eşi ya da aşk dolu bir ilişkiyi arıyor; pek çoğu ise orta karar bir birlikteliğe bile razı! Baştan çıkartıcı mesajlaşmalar ve tek gecelik ilişkilerin ortasında tüm bu bekar insanların, bekarlığı ve yalnızlığı yönetmesini öğrenmeleri gerekiyor!

 

[PAGE]

Heidi


8 yaşında İsviçreli yetim bir kız çocuğu olan Heidi’yi teyzesi, dağ evinde yaşayan dedesine bırakır. Daha sonrasında teyzesi Heidi’yi Almanya, Frankfurt’ta varlıklı Sesemann ailesinin evlerinde yaşaması için dedesinin ayırır. Heidi, Sesemann ailesinin yanında korunaklı bir şekilde ve tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşayan Clara’ya refakatçilik yapar. Her zaman için dedesini ve dağ evindeki yaşantısını özleyen Heidi mutsuzluğuna rağmen her durumun olabileceğince en iyisi olmasını sağlar. Clara ve Heidi farklı hayatlar yaşmalarına rağmen biliyoruz ki, arkadaşlıklar dünyada bir çok şeyi değiştirebilir.

 

[PAGE]

Orman Çocuğu / The Jungle Book


Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli’ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır.

[PAGE]

 

Ateş


Ateş ve Yavuz Cihangirli ve Tophaneli iki yakın arkadaştır. Ortak noktaları geçmişlerindeki bir hatanın bedelini en sevdikleriyle ödemek zorunda kalmış olmalarıdır. Annesi gibi tiyatrocu olmak isteyen Ateş,çalıştığı hiçbir işte haksızlığa tahammül edememiş ve kendi doğrusu için hiç bir kavgadan çekinmemiştir. Taksici arkadaşı Yavuz onu bu durumdan vazgeçirmeye çalışır; ancak o da Ateş gibi yeni bir hayata başlamadan önce geçmişteki hesapları kapatması gerekecektir.
Ateş annesiyle olan sorunlu ilişkisinden dolayı içine kapanık ve karanlık bir hayat sürdürürken Aleyna’yla karşılaşır. Aleyna, aile baskısından İstanbul’a kaçmış, iş arayışı içerisinde karşılaştığı olaylardan hayatın acımasız gerçeğiyle yüzleşmiştir. Ama artık yalnız değildir. Ateş aşkı uğruna her türlü zorluğa rağmen kendi hayatını Aleyna’ya adamıştır.

[PAGE]

 

Yemekteydik ve Karar Verdim


Rıza Gürsoy, geleneksel Kurban Bayramı yemeği için dört bir taraftaki ailesinin fertlerini evine çağrır. Aile babasının günden güne huysuzlaştığından şikayet eden kızlar, damatlar ve ailenin diğer fertleri bayram sofrası vesilesiyle bir araya gelir; fakat bu toplanma aile bireylerinin eteklerindeki taşları da yerlere dökecektir…

 

[PAGE]

Genç Pehlivanlar


Amasya’da kurulmuş olan Güreş Eğitim Merkezi’ndeki genç yaştaki pehlivan adaylarını merkezine alan belgesel türündeki film, Amasya’nın civar köylerinden gelip burada yatılı olarak yaşayan çocukların öykülerini harmanlıyor. İlk kez ailelerinden ayrılan ve bir gün güreş dalında dünya şampiyonu olmayı hedefleyen çocuklar bilinmeyen hikayesine ışık tutan filmin yönetmenliğini ise Mete Gümürhan üstleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.