Büyükelçi'den Türk Okullarıyla ilgili samimi açıklama

Büyükelçi'den Türk Okullarıyla ilgili samimi açıklama
Nasser Hassane Çad’ın başkenti N’Djamena’da başarılı eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Çad-Türk Koleji’ni ziyaret etti.
Çad’ın ABD Büyükelçisi Mahamat Nasser Hassane Çad’ın başkenti N’Djamena’da başarılı eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Çad-Türk Koleji’ni ziyaret etti.
 
VELİ TOPLANTISINA KATILDI
 
Hassane, kendi oğlu da öğrenci olduğu için okuldaki veli toplantısına iştirak etti. Toplantıda konuşan Hassane, okulun herkesin takdirini kazanan çalışmalarını şu sözlerle anlattı:
 
TÜRK OKULLARINA HAYRANIM
 
“Kendi oğlum da Türk okulu öğrencisi hatta okulunun birincisi, bundan dolayı gururluyum. Bu başarının arkasında siz değerli öğretmenlerin olduğunu çok iyi biliyorum ve Türk okullarına hayran olduğumu bir kez daha söylüyorum” dedi.
 
Türk-Çad kardeşliğini geliştirmek için çalışmalar yürüten okulun bu yıl 600’den fazla öğrencisi bulunuyor.
 
Okulun uluslararası yarışmalarda dereceleri de var. Azerbaycan'da düzenlenen çevre olimpiyatında üçüncü olan okul ülkede düzenlediği sosyal ve yardım etkinlikleri ile de taktir topluyor.

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.