Çarpım tablosu öğretimi

Bu mücadele sırasında da aileler onlara yardım etmeyi kendilerine borç bilirler. Bu sıkıntılı dönemi en kolay şekilde atlabilmeniz için çocuklara çarpım tablosu öğretme ile ilgili çeşitli yollar görebileceğiniz bu videoyu dikkatlice izleyin.

Her öğretme işinde olduğu gibi çocuklara çarpım tablosu öğretmeişinde de belli bir disiplin gerekmektedir. Bahsettiğimiz hem çocuğun hem de sizin disiplininizdir. Çalışmak için belli bir zaman süresi belirleyin ve bu süre içinde ne çocuğunuzun ne de sizin başka hiçbir şey ile ilgilenmenize izin vermeyin. Konsantrasyonu dağıtabilecek her türlü dış etkenden uzak durun, örneğin TV’yi kapatın, cep telefonunuzun sesini kısın, sadece sizin olabileceğiniz bir odaya gidin v.b. Evde çarpım tablosu öğrenme için uygun şartları sağladığınız 15 dk lık bir çalışma bile saatlerce çalışmaya bedel olacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum
Benzer Videolar