Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson hangi filmde beraber oynamamıştır

Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson hangi filmde beraber oynamamıştır
Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson hangi filmde beraber oynamamıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson hangi filmde beraber oynamamıştır 

A- Hokkabaz

B- Her Şey Çok Güzel Olacak

C- Pek Yakında

D- Ali Baba ve 7 Cüceler

Doğru Cevap: Ali Baba ve 7 Cüceler

Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz'ın hem yazıp hem yönettiği dördüncü filmidir. Aynı zamanda filmin yapımcılığını ve baş rolünü de Cem Yılmaz üstlenmektedir. Filmin başrol oyuncuları ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Çetin Altay'dır. Filmin vizyon tarihi olarak önce 16 Ekim 2015 belirlenmiştir. Filmin gösterim tarihi seçim süreci ve terör olayları nedeniyle 29 Ekim'den 13 Kasım'a ertelenmiştir. Film, Cem Yılmaz'ın birden çok karakteri oynadığı filmlerinden biridir. Ayrıca, sanatçı Barış Manço'nun eserlerini kullanmış, karakterlerden birine de isminin benzerini vermiştir. "Boris Mancov" isimli karakteri Cem Yılmaz oynamıştır. Film 352 farklı sinema salonunda gösterilmiştir. Filmin bir kısmı Bulgaristan'da çekilmiştir. Ali Baba ve 7 Cüceler, ilk üç günde 540 bin izleyiciye ulaşarak, Cem Yılmaz'ın bir önceki filmi Pek Yakında'nın 399 bin ilk üç gün izleyici sayısını geçmiştir.

Ali Baba ve 7 Cüceler Oyuncuları

Cem Yılmaz - Ali Şenay - Boris Mancov
Irina Ivkina - Veronika
Çetin Altay - İlber
Zafer Algöz - Kenan Memedov
Can Yılmaz - İsmail Bey
Bahtiyar Engin
Fevzi Gökçe - Sadık
Yosi Mizrahi - Tayanç
Yavor Baharov - Headhunter

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.