Çevrenizde hangi turizm türlerinin gelişmiş olduğunu araştırınız

Çevrenizde hangi turizm türlerinin gelişmiş olduğunu araştırınız
Çevrenizde hangi turizm türlerinin gelişmiş olduğunu araştırınız, çalışmanızı fotoğraflarla destekleyip bir afiş hâline getirerek sınıfta sergileyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çevrenizde hangi turizm türlerinin gelişmiş olduğunu araştırınız. Çalışmanızı fotoğraflarla destekleyip bir afiş hâline getirerek sınıfta sergileyiniz.
istanbul, ankara ve izmir olarak cevap ver

Ödev cevabı kısaca : İstanbul'da Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii gibi tarihî ve mimari eserler; Ankara'da Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği, Hacı Bayram Camii gibi tarihî ve kültürel mekânlar; İzmir'de İzmir Saat Kulesi, Kadifekale, Bergama Antik Kenti gibi turistik yerler bulunmaktadır. Ayrıca bu şehirlerde doğal güzellikleri keşfetmek için parklar, plajlar ve doğal rezervler gibi alanlar da bulunmaktadır. Bu turistik değerleri ve çeşitli turizm türlerini tanıtan bir afiş hazırlanabilir.

1
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.