Çevresel bir örgüt kurma imkânınız olsa hangi çevre sorununa yönelir ve ne tür faaliyetlerde bulunurdunuz

Çevresel bir örgüt kurma imkânınız olsa hangi çevre sorununa yönelir ve ne tür faaliyetlerde bulunurdunuz
Çevresel bir örgüt kurma imkânınız olsa hangi çevre sorununa yönelir ve ne tür faaliyetlerde bulunurdunuz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çevresel bir örgüt kurma imkânınız olsa hangi çevre sorununa yönelir ve ne tür faaliyetlerde bulunurdunuz

Ödev cevabı kısaca : Çevresel bir örgüt kurma imkanım olsaydı, iklim değişikliği ve çevresel sürdürülebilirlik konularına odaklanarak toplumu bilinçlendirme kampanyaları düzenler, fidan dikme etkinlikleri gibi çevre koruma faaliyetleri düzenler ve gençleri ve yetişkinleri çevre konularında eğitirdim. Ayrıca, yerel hükümetlerle ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaparak politika önerileri geliştirir ve çevresel sürdürülebilirlik için adımlar atardım. Bu şekilde, çevresel sorunlara karşı toplumsal farkındalık oluşturarak ve somut eylemlerle çözüm odaklı çalışmalar yapardım.

5
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.