Çocuklarımız İçin Yapabileceğimiz En Büyük İyilik Onlara İyi Bir Eğitim Sunmaktır

Çocuklarımız İçin Yapabileceğimiz En Büyük İyilik Onlara İyi Bir Eğitim Sunmaktır
Çocuğumuz için her şeyin en iyisini en güzelini istememiz kadar doğal bir şey olamaz. Daha dünyaya geleceğini duyduğumuz andan itibaren tek düşündüğümüz şey biricik varlıklarımız olur.

Doğacağı hastaneden giyeceği ayakkabıya kadar bütün ayrıntıları titizlikle seçen biz ebeveynler, en önemli seçimimizin de eğitim konusunda olduğunun bilincindeyiz. Peki, okul seçimi bunun için yeterli mi? Aslında bu soruya evet diyebilmeyi çok isterdim ama maalesef günümüzde iyi bir okul tercih etmek bile iyi bir eğitim için yeterli olamıyor. Çocuğum için en doğru okul dışı eğitimleri uzunca bir süre incelediğimde karşıma Okulistik çıktı.

4. sınıf öğrencisi olan çocuğum için hem okul dışında yardımcı olabilecek bir kaynak hem de yanımda bu çalışmayı yapabileceğim bir yer tercih etmek adına karşıma çıkan Okulistik ile yola başlama kararı aldım. Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programına tam uyum gösteren bu program ile evden ve her yerden rahatça bağlanıp ders tekrarı yapabiliyor. İnteraktif konu anlatımları sayesinde öğrencinin katılımı ve başarısı rahatça ölçülebiliyor. 4. sınıf paketinde Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce derslerinin tamamı yer almakta. Animasyonlarla daha keyifli hale getirilmiş olan dersler sayesinde çocuklarımız hem çok daha kolay öğreniyor hem de etkinliklerin sevilmesi dolayısıyla öğrendiklerini pekiştirmeleri kolaylaşıyor. 4. sınıf için en güzel örnekler eşliğinde, en doğru etkinliklerle, en iyi öğretmenler tarafından yapılan konu anlatım videoları mevcut.

Öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlayan konu testleri sayesinde çocuklarımızın başarı düzeyini rahatlıkla görmemiz mümkün. 6 Hazırlık Sınavı ve 6 Online Değerlendirme Sınavı ile öğrencinin başarısı ölçülerek şube, okul, il, ilçe hatta Türkiye Genelindeki yeri anlaşılmış oluyor. Her yaşta eğitim önemli elbette ama minicik çocuklarımızın taze beyinlerinin bizim sağladığımız imkânlar doğrultusunda gelişeceğini unutmamak gerekir. İyi bir geleceğin, üst düzey eğitimle başlayacağını unutmamamız gerekir. Oldukça uygun fiyatlarla, her detayı düşünülmüş eğitim fırsatı için Okulistik ile sizde mutlaka tanışmalısınız. 4. sınıf derslerinde başarıyı yakaladığımız için bizde yolumuza bu harika site ile devam ediyoruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.