Çocukluğunuzdan hayalinizde kalan çevre görüntüleri nelerdir, betimleyiniz

Çocukluğunuzdan hayalinizde kalan çevre görüntüleri nelerdir, betimleyiniz
Çocukluğunuzdan hayalinizde kalan çevre görüntüleri nelerdir, betimleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çocukluğunuzdan hayalinizde kalan çevre görüntüleri nelerdir, betimleyiniz

Ödev cevabı kısaca : Çocukluğumdan hayalimde kalan çevre görüntüleri arasında, yemyeşil bir bahçe içinde uzanan bir dere kenarı ve etrafı çiçeklerle süslü bir çiftlik evi yer alıyor. Dere kenarındaki taşlar arasında oynarken hissettiğim özgürlük ve çiftlik evinin sıcacık atmosferi beni hala etkiler.

Çocukluk Hayalim: Ormanın Büyülü Dünyası

Çocukluğumda, ormanın içinde kaybolmak ve doğanın büyülü dünyasını keşfetmek hayalimdi. O yeşil örtünün içinde, ağaçların kolları arasında gizli bir dünya olduğunu düşünürdüm.

Ormanın kokusu, toprakla buluşan yaprakların hışırtısı, kuşların şarkıları… Her adımımda yeni bir sürprizle karşılaşacağımı hayal ederdim. Rüzgarın dalları salladığı, güneş ışığının yapraklar arasından süzüldüğü anları düşünürdüm.

Bir çocuk olarak, ormanda yaşayan peri ve elflerin varlığına inanırdım. Her ağacın içinde bir sır saklıydı ve ben de o sırrı çözmek istiyordum. Gözlerimle ağaçların dallarını tarardım, belki de bir periye rastlarım diye.

Ormanın içindeki göletlerde yüzmek, kuş yuvalarını gözlemlemek, çiçeklerin arasında dolaşmak… Hayalimdeki orman, özgürlüğün ve keşfin sembolüydü.

Bugün bile ormanda yürüdüğümde, o çocukluk hayalimi hatırlarım. Ormanın büyülü dünyası, içimde hala canlı ve heyecan vericidir.

18
17
18
17
17
18
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.