Çok etkilendiğiniz unutamadığınız bir anınızı anlatınız

Çok etkilendiğiniz unutamadığınız bir anınızı anlatınız
Çok etkilendiğiniz unutamadığınız bir anınızı sınıfta anlatmak için hazırlık yapınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çok etkilendiğiniz unutamadığınız bir anınızı sınıfta anlatmak için hazırlık yapınız

Ödev cevabı kısaca :
Bir Yaz Gecesi Hayali
O yaz, gökyüzü yıldızlarla doluydu. Küçük bir kumsalda arkadaşlarımla kamp yapmıştık. Deniz huzurlu ve dingindi. Ateşin etrafında otururken, arkadaşlarımızla yıldızların altında sohbet ediyorduk. Aniden, bir yıldız kayması gördüm. O an, hayatta hissettiğim en büyük huzur ve şaşkınlıkla dolmuştum. Düşündüm, belki de evrende bir yerlerde, bizimle aynı anda aynı gökyüzünü seyreden başka varlıklar vardı. Bu deneyim beni derinden etkiledi ve o anı asla unutamayacağım.

Unutulmaz Bir An: Yıldızların Altında

Bir yaz akşamıydı. Ailemle birlikte kırsal bir bölgede tatil yapıyorduk. Gökyüzü, yıldızlarla doluydu ve benim için o an unutulmazdı. O gece, babam beni yanına çağırdı ve gökyüzünü işaret etti. “Bak,” dedi, “o parlak yıldız, senin için parlıyor.”

O yıldızı gözlerimle takip ettim ve içimde bir sıcaklık hissettim. Babam, “Bu yıldız, senin büyükannen,” dedi. Büyükannem, hayatta olmayan bir kadındı ve onu hiç tanımamıştım. Ancak o an, gökyüzündeki bu parlak nokta, onun benimle iletişim kurduğunu hissettirdi.

O yıldızın altında, büyükannemle konuştuğumu hayal ettim. Ona hayatımı anlattım, sorular sordum ve içimdeki tüm duyguları paylaştım. Belki de sadece bir hayaldi, ama o anı asla unutmadım.

Bu anı sınıfta paylaştığımda, yıldızların altında sevdiklerimizle iletişim kurmanın mümkün olduğunu anlatmak istiyorum. Gökyüzü, bazen bize daha fazlasını anlatır ve sevdiklerimizin ruhları, yıldızlar arasında parlar.

1
25
0
0
0
26
132
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.