DGS Sınav yorumları sorular nasıldı kolaymıydı zormuydu

DGS Sınav yorumları sorular nasıldı kolaymıydı zormuydu
23 Temmuz 2017 DGS - Dikey Geçiş Sınav Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak, Sınav Yorumları Sorular Nasıldı Kolay mıydı Zor muydu? Detaylar haberimizde...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan 2017 DGS sınavı 23 Temmuz Pazar günü uygulanacak. Meslek Yüksekokullarının son sınıfında okuyan, Meslek Yüksekokulu mezunu ya da Açıköğretim önlisans programlarının herhangi birinden mezun olan adayların eğitimlerini Lisans düzeyine taşımak için girdikleri DGS Sınavı bu hafta sonu uygulanacak.  DGS’ye giren tüm adayların yorumları, DGS Soruları sınava giren adaylara göre nasıldı? Zor muydu Kolay mıydı, bütün Yorumlar bu sayfada olacak.  2017 DGS ile ilgili tüm detaylar bu sayfada olacak…

2017- DGS: Temel Soru Kitapçığının ve Cevap Anahtarının Yayımlanması
 
23 Temmuz 2017 tarihinde uygulanan 2017- Dikey Geçiş Sınavı (2017-DGS) Temel Soru Kitapçığı, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 25 Temmuz 2017 tarihinde saat 10:00’dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.
 
2017- DGS Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (%10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.
 
Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.
 
2017-Dikey Geçiş Sınavı (2017-DGS) sınavında, yardımcılı görme engelli adaylara sorulmayan sorular (% 10) testlere göre aşağıda verilmiştir.
 
Sayısal Bölüm: 54. soru
Sözel Bölüm: Yok
2017- Dikey Geçiş Sınavı(2017-DGS)Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10) için tıklayınız
Yüz binlerce öğrencinin katılımıyla ülke genelinde tek oturumda yapılan DGS saat 10:00'da başladı. Sınav 140 dakika sürdü.
Sınavda '15 dakika kuralı' geçerli oldu ve 09:45'ten sonra sınav binalarına girmek isteyen adaylara izin verilmedi.
Sınavda adaylara sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testi uygulandı. Testte 120 soru yer aldı.

Sizde yorum ekleyerek sınav soruları hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz

Adal‏ @biradal
Yine iki kalem bi silgiye boş yere 90 lira verdim geldim #dgs
Arslan Kıran‏ @arslan_nail
Dgs günü gelir.Öğrenciler dgsye atlir.Dgs boynuzlarnı çıkartir,öğrencilere vurir.Öğrenciler havaya uçir,Dgs 1 senelerini daha çalir #dgs2017
Emre BAYKARA‏ @Baykara_17
Harf kodlamak nedir?

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.