Rüyada aba görmek

Rüyada aba görmek
Rüyada aba görmek ile alakalı tabirler, rüyada aba görmek ne anlama gelir, aba nasıl tabir edilir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve aba dini rüya tabirlerinde aba anlamı tabiri nedir?

Tiflisi Tabirleri : İbn-i Sîrîn: Rüyada yeşil ve beyaz renkli pamuklu aba görmek veya yeni bir aba giymek; bol miktarda nimet bulacağınıza ve abanın güzelliğince menfaat elde edeceğinize…

Siyah veya koyu renkli dar aba giymek; bunun aksine işarettir.

» Kirmanî: Aba satıcısı, dünyasını dinine tercih eden kişiye…

Üzerinizde ipek elbise olduğunu görmek; hem dünyayı hem de ahireti istediğinize işarettir.

Diyanet Ruya : Rüyada aba görülmesi, yolculuk ve sevindirici bir haberle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında aba üstüne oturduğunu görmesi; rütbesinin artacağına, rüyasında aba giydiğini görmesi; huzurlu bir kazanca ve mutluluğa kavuşacağına, rüyasında sırtından abayı çıkardığını görmesi; görevine son verileceğine, bir tüccarın rüyasında sırtından abasını çıkardığını görmesi; iflas edeceğine yorumlanır. Rüyanızda abanızı çıkarıp bir başkasına verdiğinizi görmeniz; elinizde olan malı başkalarına kaptıracağınıza, rüyanızda sırtınızdaki abanın siyah olduğunu görmeniz; üzücü bir haber alacağınıza, rüyanızda sırtınızdan siyah bir abayı çıkardığınızı görmeniz; halen içinde bulunduğunuz bir sıkıntıdan kurtulacağınıza delâlet eder.

Seyyid Süleyman :
Rüyada abadan yapılmış bir elbise giymek, yoksul bir duruma düşülebilecek kederli ve üzüntülü bir dönem yaşanabileceğini belirtir. Renkli aba giyilmesi, hayırlı bir haber alınabileceğini, yırtık bir aba ise, yakın bir gelecekte maddi kazanç belirtir. Rüyada aba görmek, yolculukla yorumlanır. Rüyasında üzerine bir aba giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir. Bir rivayete göre aba giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder.

Rüyada aba görülmesi, yolculuk ve sevindirici bir haberle yorumlanır. Ayrıca rüyada aba görmek, yaşanan kötü olayların aile hayatına yansıması ve bu sebeple aile huzurunun ve iş huzurunun bozulmasından ötürü çok kötü zamanlar geçirileceğine, bu yüzden çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına ve bu seyahat sırasında edinilen bilgiler ve deneyimler sayesinde işlerin yoluna konacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına ve büyük bir rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Aba Giymek
Rüyayı gören kişinin, iş hayatı içinde çok sıkıntılı ve çıkmazda olduğu bir dönemde işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret eder.

Bir kimsenin Rüyasında aba üstüne oturduğunu görmesi; rütbesinin artacağına, rüyasında aba giydiğini görmesi; huzurlu bir kazanca ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kişinin sırtından abayı çıkardığını görmesi; görevine son verileceğine, bir tüccarın rüyasında sırtından abasını çıkardığını görmesi işlerinin kötüye gideceğine yorumlanır.

Rüyanızda abanızı çıkarıp bir başkasına verdiğinizi görmeniz; elinizde olan malı başkalarına kaptıracağınıza delalet eder. Rüyada sırtınızdaki abanın siyah olduğunu görmek ise üzücü bir haber alacağınıza yorumlanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.